Zvezdan Slavnić pred PUCANJEM: Zadrugari uplašeni zbog njegove reakcije! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

05.10.2022

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdan Slavnić počeo da besni zbog zadrugara!

Zvezdan Slavnić pred PUCANJEM: Zadrugari uplašeni zbog njegove reakcije! (VIDEO)

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Cimeri Zvezdan SlavnićMiljan Vračević i Ivan Marinković nedavno su komentarisali ponašanje pojedinih zadrugara, te su tom prilikom izneli svoj sud.

- Kristijan je ih je u pabu hranio, oblačio, čuvao, a oni se njemu brecaju kad im kaže "Počistite ovo" - rekao je Miljan Vračević.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić Zadruga 6

 

- Znaš kad bih ja dozvolio da se tako spustim. Ja ću da pričam sa svima isto, a da li će to da ukapira ili neće... Ponašam se isto kao i napolju. Ja sam se iznervirao za izolaciju jer nisam to očekivao na takav način. Ja Boži nikad nisam rekao "Jedi g*vna", a reklo mu je njih 400. Ja njemu to i da kažem, mislim da mi ne bi odgovorio iz nekog poštovanja - pričao je Zvezdan.

- Imaćeš 40 ljudi koji te poštuju, a 10 od kojih se najmanje nadaš. Nisam ja ne znam šta uradio, kad bi meni nešto zasmetalo - dodao je Miljan.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić, Ivan Marinković i Zvezdan Slavnić ogovaraju

 

- Nisi meni ništa uradio - poručio je Slavnić.

Sva je prilika da se njima dvojici ne dopada kako se pojednci ponašaju, ophode i razgovaraju, te su izneli svoj sud o tome kako se mnogi bahato ponašaju i nevaspitano, kako nekad ne umeju ni da se jave i kažu "Prijatno", dok se obeduje, te ne poštuju starije i kad im neko nešto učini.

Detaljnije u nastavku. 

 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading