VELIKO PRIZNANJE ZADRUGARKE: "Hapsili su me u Švajcarskoj, zbog rada"

Autor:

Zadruga

05.10.2022

21:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nevena Savić priznala je ono o čemu se dugo spekulisalo.

VELIKO PRIZNANJE ZADRUGARKE: "Hapsili su me u Švajcarskoj, zbog rada"

Foto: Printscreen Youtube Zadruga Official

Bivša zadrugarka Nevena Savić komentarisala je odnose u Beloj kući, i tom prilikom se dotakla boravka ku u Švajcarskoj, pa priznala da je hapšena, ali da nije bila jedina.

Pored toga, Nevena je govorila o ljubavi sa Lazarom Čolićem Zolom, ali i o Dejanu Dragojeviću i Aleksandri Nikolić.

Republika

Foto: ATA Images

Nevena Savić Zadruga 5

 

Da jesam hapšena, jer sam radila u tom klubu na crno. Pa znate li koliko je devojaka iz Zadruge 5 radilo isto to što i ja, neke su deportovane, neke ne - rekla je ona.

Ona smatra da Aleksandra nikako nije trebalo da ulazi u šestu sezonu, jer je njihova veza na početku, pa se boji da će završiti isto kao Stefan Karić i Jovana Ljubisavljević, budući da su oni van rijalitija bili zajedno svega par meseci.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Nevena Savić

 

Podsetimo, Nevena Savić proslavila se učešćem u rijalitiju ,,Zadruga", a nakon završetka sezona ona se posvetila privatnom biznisu. Nedavno je počela sa prodajom garderobe, a na pitanje da li bi ušla ponovo u rijaliti, bivša zadrugarka govori za Republiku da još uvek nije vreme, ali ukoliko ponuda bude bila dobra, svakako će razmisliti o tome. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading