Stanija ulazi u Zadrugu za 50.000 EVRA? Otkriveni detalji UGOVORA starlete, planira da zadrugarima pomrsi konce!

Autor:

Zadruga

27.09.2022

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanija Dobrojević nakon Nove Godine ulazi u Belu kuću.

Stanija ulazi u Zadrugu za 50.000 EVRA? Otkriveni detalji UGOVORA starlete, planira da zadrugarima pomrsi konce!

Foto: Printscreen Instagram stanijadobrojevic

Ulazak Stanije Dobrojević u ''Zadrugu 6'' se očekuje nakon Nove Godine, a ona će kao i prošle godine biti specijalni gost. Ona će se posle sedam godina suočiti sa Kristijanom Golubovićem, ali i bivšim dečkom Markom Markovićem koji važi za najvećeg zavodnika ove sezone.

Republika

Foto: instagram.com/stanijadobrojevic

Stanija Dobrojević

Prema rečima izvora bliskog starleti za Alo, ona će za gostovanje u rijalitiju uzeti 50.000 evra, a plan joj je da pomrsi konce zadrugarima.

- Stanija nije ušla u Zadrugu na samom početku jer čeka da se rijaliti učesnici opuste, da pokažu prava lica, pa onda da ona uđe i pomrsi im konce. Ukoliko sve bude po planu, u "Belu kuću" će se useliti posle Nove godine kao specijalni gost - rekao je izvor za pomenuti mediji, pa otkrio detalje njenog ugovora:

Republika

Foto: Printscreen Instagram stanijadobrojevic

Stanija Dobrojević ulazi u Zadrugu 6

- Stanija je jedan od najstarijih rijaliti učesnika, veoma je tražena i narod voli da je gleda na televiziji. Upravo zbog toga, ponuđeni su joj posebni uslovi da bude deo rijalitija. Ona neće biti takmičar, već gost, i neće se boriti za prvo mesto s ostalim cimerima. Već je jednom bila pobednik rijalitija i ne znači joj da juri prvo mesto jer je svesna koliku podršku ima. Od čelnika TV Pinka je dobila ponudu koja se ne odbija, i za nekoliko meseci boravka u Zadruzi uzeće 50.000 evra.

- Stanija se nikada nije folirala i ne planira da sada smišlja neku taktiku. Narod ju je upoznao i zavoleo onakvu kakva jeste i ponašaće se isto kao u prethodnim sezonama. Za cilj ima da pokaže pravo lice pojedinih zadrugara, a ujedno će se i prvi put pred kamerama suočiti s Kristijanom Golubovićem, s kojim je imala izuzetno turbulentan odnos. Ona čak ni u njemu ne vidi neprijatelja, ne planira nikoga prva da napada, ali ukoliko je neko bude dirao, neće ga štedeti. O većini učesnika zna mnogo toga, tako da bi bolje bilo da je se paze - rekao je izvor, i dodao:

Republika

Foto: Printscreen Instagram stanijadobrojevic

Stanija Dobrojević ulazi u Zadrugu 6 za 50.000 evra

- Publici će verovatno biti interesantan i njen odnos s bivšim dečkom Markom Markovićem, a budući da će se ponovo naći na mestu na kojem je njihova ljubav počela, nije isključeno da će im se vratiti emocije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading