Isplivale zajedničke fotografije Zvezdana Slavnića i Ksenije Pajčin: Ovako su se voleli, nisu ni slutili da ih čeka CRNA SUDBINA! (FOTO)

Autor:

Zadruga

27.09.2022

10:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdan Slavnić u "Zadruzi 6" otkrio je da je Ksenija Pajčin bila njegova najveća dečačka ljubav.

Isplivale zajedničke fotografije Zvezdana Slavnića i Ksenije Pajčin: Ovako su se voleli, nisu ni slutili da ih čeka CRNA SUDBINA! (FOTO)

Foto: ST/D. Kadić, TV Pink

Sin slavnog košarkaša Moke Slavnića, Zvezdan, poznat je javnosti po svom bogatom kriminalnom dosijeu, vezi sa ubijenom pevačicom Ksenijom Pajčin, a od nedavno i po učešću u najgledanijem rijaliti formatu "Zadruzi 6", čiji je aktuelni učesnik. 

Tokom svom boravka na velelepnom imanju u Šimanovcima, Slavnić neretko priča o detaljima veze sa Ksenijom, a u emisiji "Pretres nedelje" istakao je da je pevačica bila njegova "najveća dečačka ljubav". 

Republika

Foto: Printscreen tv pink

Zvezdan Slavnić u Zadruzi 6

- Ksenija Pajčin jeste bila moja najveća dečačka ljubav, ja sam imao 17, a ona 16 godina. Negde godinu i po dana smo baš bili zajedno, posle se to razvlačilo - rekao je između ostalog Slavnić.

- Videli smo se možda dva tri puta. Izlazio sam na vikende, pričali smo nekih sat vremena... Kada smo se viđali, više smo ćutali nego pričali... Ksenija je bila posebna... Devojčica puna energije, vesela, sve najlepše može da se kaže za nju. Drug, za*ebant, super lik - rekao je on.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić

Ispovest Zvezdana Slavnića privukla je veliku pažnju čitavog regiona, a na društvenim mrežama pojavile su se zajedničke fotografije sa pevačicom, koje su privukle veliku pažnju. 

Sudeći po fotografijama na društvenoj mreži Instagram, može se zaključiti da su Ksenija i Zvezda u to vreme bili veoma zaljubljeni. 

Pogledajte u nastavku teksta, pa zaključite sami: 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading