"Moj sin nije UBICA, pošteno je odležao za UBISTVO" Moka Slavnić progovorio o Zvezdanu i TRAGEDIJI koja je obeležila njegov život! (FOTO)

Autor:

Zadruga

15.09.2022

17:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zoran Moka Slavnić otkrio je sve o tragediji sina Zvezdana Slavnića!

"Moj sin nije UBICA, pošteno je odležao za UBISTVO" Moka Slavnić progovorio o Zvezdanu i TRAGEDIJI koja je obeležila njegov život! (FOTO)

Foto: Starsport/MUP Srbije

Zoran Moka Slavnić, bivši košarkaš, čiji je sin Zvezdan Slavnić postao učesnik rijalit šou Zadruga 6, u velikoj ispovesti ispričao je sve o tragičnom događaju koji je za dve porodice promenio živote.

Ispričao je o ubistvu koje je njegov naslednik počinio i zašto je kod sebe stalno nosio pištolj.

Republika

Foto: printscreen tv pink

Zvezdan Slavnić

 

- Znao sam da je u takvom društvu i da nose pištolje, i rekao sam mu: "Sine, nemoj da nosiš pištolj, jer onda nemaš šanse da nekog ubiješ." On se nasmejao i odgovorio: "Da ne nosim pištolj, pa da me ubiju kao zeca." Bio sam šokiran. Zvezdan nije ubica i ne ide gradom da radi takve stvari. To što se desilo je tragičan splet okolnosti i on je pošteno odležao. Nekoliko godina pre nesreće bio sam na moru u nekom društvu i rekao kako će on da završi, ili će biti ubijen, ili će njega neko da ubije, jer to je kao u ratu - rekao je on za Kurir. 

Proslavljeni košarkaš je otkrio i da su mu nudili da sina spase robije.

Republika

Foto: Youtube.com printscreen

Zoran Moka Slavnić

 

- Počela je istraga. Dobio sam poziv od anonimne osobe da u to vreme dam po 1.000 maraka da napišu izveštaj koji je u korist mog sina. Rekao sam da Zvezdan to nije želeo da uradi i da sam spreman na to da sud dokaže. On nije pucao sa dva i po metra, jer kad tako pucaš, kaže se "ubio si ga kao zeca". To je umišljaj. Znao sam da moj sin, nažalost, ima onu stvar na mene i da će to da izdrži jer je korektan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading