BIO U VEZI SA KSENIJOM PAJČIN, PRIČA SE DA JE ZBOG NJE IZVRŠIO UBISTVO: Mića posavetovao Zvezdana Slavnića da ispriča pravu ISTINU o kobnoj noći i vezi sa PEVAČICOM!

Autor:

Zadruga

12.09.2022

15:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepi Mića kao ovonedeljni vođa delio je budžete cimerima za crnim stolom i davao svoj sud o njima.

BIO U VEZI SA KSENIJOM PAJČIN, PRIČA SE DA JE ZBOG NJE IZVRŠIO UBISTVO: Mića posavetovao Zvezdana Slavnića da ispriča pravu ISTINU o kobnoj noći i vezi sa PEVAČICOM!

Foto: Prinstscreen pink tv

Kada je stigao do Zvezdana Slavnića, posavetovao ga je da ispriča svoju životnu priču.

- Ovde momak koji je u ludo vreme bio u vezi sa najlepšom devojkom u to vreme, pokojnom Ksenijom Pajčin. Izdešavale su se neke stvari, to je njegov život i njegova lična priča. Ja njega poznajem i on je dobar prijatelj mojih dobrih prijatelja.

- Njegov otac je živa legenda srpske košarke, koji nas prati godinama i uvek je uz nas. Ja o Zvezdanu ne bih pričao, on će da ispriča na način na koji smatra. Ova sezona "Zadruge" je skupila ljude koji imaju životne priče. Zvezdane, drago mi je da si ušao i svestan si da će biti pitanja koja će tražiti od tebe mnogo stvari i treba da ispričaš pravu isitinu - govorio je Mića.

- Način na koji se stvarno desilo - dodao je on.

- Mnogi tad ovde nisi bili ni rođeni, ali ti si tu među nama. Dovoljno je tvoje ilegale, treba da uđeš u priču - porčuio je Mića, aludirajući na ubistvo koje je Slavnić počinio.


Podsećamo, nakon što je njegov sin ušao u Zadrugu, legendarni Moka otvorio je dušu i progovorio o ubistvu koje je Zvezdan počinio navodno zbog pokojne pevačice Ksenije Pajčin, prenosi Kurir.

 

Foto: printscreen tv pink

Zvezdan Slavnić

 

- Ona tu noć nije bila tu, a moj sin i ona nisu bili u vezi. U "Četiri sobe" te noći je bila glumica Katarina Radivojević sa svojom drugaricom. Igrala je provokativno i nekulturno, moj sin kao mangup im je poslao piće. Momak koji je bio društvu, jedan od trojice, pozvao ga je napolje da se tuku i uhvatio se pozadi kao da ima pištolj. Zvezdan u tom momentu nije imao oružje, ali mu je neko dodao. U toj tuči je naišao pokojni Oliver Ivanović, koji je pokušao da mog sina zaustavi da tog dečka ne bije. Nažalost, pošto se to dešavalo u dvorištu, bila je samo jedna sijalica i vidljivost je bila mala. Zvezdan se uplašio da će ovaj dečko da mu uzvrati i rukom u kojoj je držao pištolj hteo da udari Olivera, ali je prst proklizao i došlo je do ispaljivanja metka u tog mladića. Bez ikakve namere, u samoodbrani je to uradio - ispričao je Moka za Kurir.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading