Tuširanje ''ZASIGURNE TROJKE'' trese Srbiju! Danijelov drug otkrio SKANDALOZNE detalje iz SPOLJNOG SVETA, Višiću ovo nije prvo ORGIJANJE!? (VIDEO)

Autor:

Zadruga

27.09.2022

08:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danijel, Aleksandra i Tamara tuširanjem napravili skandal u Beloj kući.

Tuširanje ''ZASIGURNE TROJKE'' trese Srbiju! Danijelov drug otkrio SKANDALOZNE detalje iz SPOLJNOG SVETA, Višiću ovo nije prvo ORGIJANJE!? (VIDEO)

Foto: twitter.com/Zadruga Official

O grupnom tuširanju Tamare Ćosić, Aleksandre MomčilovićDanijela Višića bruji javnost. Naime, Danijel je pomogao zadrugarkama oko tuširanja, te ih je sapunjao i pipao po telu, a dok je Tamara bila u potpunosti gola, Danijel i Aleksandra su imali donji veš na sebi, nakon čega se Višić poverio Aleksandru Saueru.

- Skinuo sam se i uleteo unutra. Ljubio sam se sa obe, ali ćuti. Vatao ih za bulju, za sise, ne možeš da veruješ. I sa jednom i sa drugom. I kažem ja ajde u utorak kad se napijemo svi zajedno i kaže ona može sve. Tamara kaže da nije imala nikad trojku, a Aleksandra kaže da jeste sa dva lika u isto vreme. Zamisli tebra, ne možeš da veruješ. Je l' realno to? Deca, ali zajebao sam se, mogao sam odmah, zbunio sam se, nisam to očekivao - rekao je Danijel.

Republika

Foto: twitter.com/Zadruga Official

Tuširanje u troje

Tim povodom oglasio se Danijelov drug Miloš koji je otkrio da li je Višić imao ovakve akcije i pre, kao i ko je više njegov tip.

- Ono tuširanje je totalno u njegovom fazonu. Velike su šanse da će seksa biti u nekom trenutku i Danijelu nije problem što je okružen kamerama jer neće moći da izdrži bez istog. Poznavajući njega očekujem to veoma brzo - otkrio je Miloš pa dodao:

Republika

Foto: twitter.com/Zadruga Official

Danijel, Aleksandra i Tamara u akciji

- Što se tiče tuširanja "zasigurne trojke", mislim da je Tamara više njegov tip i da mu se sviđa, dok je Aleksandra bila samo tu da im ulepša tuširanje - rekao je Danijelov drug za Pink.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading