DEJAN ZADAO DALILI ŽESTOK UDARAC! Dok se ona hvali skupim poklonima, on jednim potezom napravio HAOS na mrežama! (FOTO)

Autor:

Zadruga

23.09.2022

19:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Budući da se Dalila u poslednjih nekoliko dana hvalila kako novim telefonom, tako i patikama, njegov potez izazvao je lavinu reakcija.

DEJAN ZADAO DALILI ŽESTOK UDARAC! Dok se ona hvali skupim poklonima, on jednim potezom napravio HAOS na mrežama! (FOTO)

Foto: ATA Images

Dalila Dragojević danima se nalazi na meti korisnika društvenih mreža zbog, kako navode, preteranog hvalisanja skupocenim stvarima koje joj emotivni partner kupuje.

To je nije omelo da se pohvali novim skupocenim mobilnim telefonom čija vrednost iznosi gotovo 2000 evra, ali i patikama luksuznog brenda, što je izazvalo još veći bes javnosti.

Za to vreme, njen bivši izabranik Dejan Dragojević, iskoristio je priliku da je ponovo isprovocira i putem svojih društvenih mreža organizovao darivanje svojim fanovima, i to ni manje ni više nego patika i telefona.

Foto: instagram printscreen

 

 


On je svojim pratiocima ostavio mogućnost da biraju šta žele da im pokloni i organizovao glasanje između telefona i patika. Budući da se Dalila u poslednjih nekoliko dana hvalila kako novim telefonom, tako i patikama, njegov potez izazvao je lavinu reakcija.

I dok su jedni njegov potez shvatili kao lep gest, drugi su ga optužili da ponovo želi da dokaže javnosti da je u svemu bolji od Dalile, ali i da je znatno darežljiviji prema onima koji ga podržavaju.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading