ZADRUGARKA NA STUBU SRAMA! Sofiju Unu optužili da je NIMFOMANKA, bivši dečko izneo sav PRLJAV VEŠ!

Autor:

Zadruga

23.09.2022

18:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Prvi je svoje mišljenje sa cimerima podelio Kristijan Golubović.

ZADRUGARKA NA STUBU SRAMA! Sofiju Unu optužili da je NIMFOMANKA, bivši dečko izneo sav PRLJAV VEŠ!

Foto: Printscreen tv pink

Zadrugari su pričali o Sofiji Uni Manić, navodeći da "ne znaju da li je psihopata ili folirant", a neki od njih nazvali su je čak i nimfomankom.

Prvi je svoje mišljenje sa cimerima podelio Kristijan Golubović.

- Ja mislim da je malo šašava, ima tu mistiku, ne priznaje ništa, kao da je pala s Marsa, ali simpatična - ustao je Kristijan Golubović.

- Svi tako iza ćoškova komentarišu, ja sam sad razapeta, aktuelna tema. Ja sam sve najgore, ja sam odron naspram svih ovih ljudi. Ako sam ja nimfomanka, šta je onda sa Matorom? Zato ja insistiram da bude sama. Kako to ona da se zaljubi u mene, pa Snežu, pa Ivanu? Šta je sa njenom glavom i moralom? Mislim da moje ponašanje govori da li sam ja nimfomanka i psihopata. Sve ću dokazati - poručila je Sofija Una.

 

Foto: printscreen pink tv

Sofija Una Manić

 


- Ne bih rekla da je Sofija nimfomanka, ali ako u tom slučaju postoji takva neka devojka, ja bih volela da me iskoristi - dodala je Matora.

- Ja sam rekao, možda je malo gruba reč nimfomanka, ali ono što sam čuo i šta je Ivan Nešković pričao za nju... Sve žene i muškarci vole s*ks, samo to neki rade diskretnije. Ivan je opisao šta voli u s*ksu, kao što je Danijel pričao za Bakšu. Zato sam rekao za Sofiju, Bakšu i Snežu. Ne znam šta da mislim osim tako. Neće svi da se pokažu odmah šta su, ona je zrela, nije nezasita klinka, ali ne znači da ne voli s*ks. Očekujem da se preda nekom muškarcu, pa ćemo da vidimo da li sam pogrešio u proceni - ustao je Ivan Marinković.

 

Foto: Republika

Sofija Una Manić

 


Ne zameram Ivanu. Znam da proceni žensko, ne treba njemu Ivan Nešković. Meni se gadi da slušam da je svaka druga devojka, Aleks plaćena k*rvetina, ja psihopata, Matora psihopata, svi su... Ovde će da nam lepe svakakve epitet, svaka devojka mora da bude nešto fuj. Ko je Ivan Nešković da se njegove reči čuvaju kao Sveti gral? - dodala je Sofija.

- Ja sam rekao kako jeste, kako je bio naš odnos - govorio je Ivan.

- Ja sam bila samo sa njim, a on je promenio 4, 5 devojaka... Meni je to bljuvotina. Ružno je kad devojku sa kojim si bio dovodiš u tu situaciju - istakla je Manićeva.


- Ja sam isto malopre iz njenih usta čuo da sam gej - dodao je Nešković.

- Samo nek sjaše s mene, samo je u temi kad mene komentariše - odgovorila je Sofija.

- Stojim iza svega. Uđite u odnos sa Sofijom, pa ćete videti - dodao je Nešković.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading