Imam DVA BRAKA iza sebe, magnet sam za MUŠKE SPONZORUŠE: Sofija Una Manić progovorila o učešću u Zadruzi, a evo šta kaže o se*su pred KAMERAMA! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

29.08.2022

18:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša misica i diplomirani ekonomista, Sofija Una Manić, po svemu sudeći nova je učesnica rijalitija Zadruga!

Imam DVA BRAKA iza sebe, magnet sam za MUŠKE SPONZORUŠE: Sofija Una Manić progovorila o učešću u Zadruzi, a evo šta kaže o se*su pred KAMERAMA! (VIDEO)

Foto: Republika

Sofiju smo danas sreli ispred zgrade televizije Pink gde je došla kako bi snimila profil pred ulazak u Zadrugu, a pred kamerama Republike otkrila je čime planira da osvoji domaću publiku.

Kako kaže, ima više razloga zbog kojih je poželela da uđe u rijaliti - prvi je egzibicionizam, a drugi je ispitivanje limita i izlazak iz zone komfora.

- Svestrana sam osoba, igrala sam balet, volim ples, muziku, glumu. Smatram da sam i verbalno i mentalno jaka.

Sofija je prethodno već bila deo jednog domaćeg rijaliti programa, ali kako kaže, u taj koncept se nije uklopila, a ostalim učesnicima je bila "trn u oku".

- Svima sam bila trn u oku. Nisam pripadala toj lokaciji, dolazim iz normalnog okruženja i nisam odgovarala tom konceptu.


 

Foto: Republika

Sofija Una Manić

 

Sofija je ovom prilikom progovorila i o se*su pred kamerama, tvrdeći da nema ništa protiv toga.

- Seks je za mene prirodna stvar, ali agresija, nekultura, to je nenormalno.

 

Budući da ima privatni biznis, Sofija ne krije da je često bila meta muških sponzoruša.

- Imam užasno veliki problem sa tim, mama se trudi da me zaštiti od takvih. Kada čuju da sam imala dva braka pomisle "ova se udala zbog toga". Svako ko je bio sa mnom je prosperirao. Moji bivši muževi su uspešni ljudi, rasli smo zajedno. Na svoje muškarce utičem najpozitivnije. Sa bivšima imam fantastične odnose - rekla je Sofija, a potom otkrila zašto su bivši:

- Bivši su zato što sam takav karakter. Ugasile su se emocije, premlada sam ušla u te brakove, posvetila se fakultetu. Sebe sam zapostavila, stavila sebe po strani. To u nekom momentu mora da pukne, pa da izađeš ti na svetlost dana.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading