ŠOK! Pao POLJUBAC između Karića i Sandre Rešić! Javnost u NEVERICI! (FOTO)

Autor:

Zadruga

07.09.2022

19:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefan Karić glavni je akter spota Sandre Rešić, a šok je usledio kada su se poljubili.

ŠOK! Pao POLJUBAC između Karića i Sandre Rešić! Javnost u NEVERICI! (FOTO)

Foto: printscreen/instagram.com/Sandra Resic

Stefan Karić i Sandra Rešić

Sandra Rešić objavila je spot za novu pesmu u kojoj je glavni akter njen cimer iz ''Zadruge'' Stefan Karić.

Njih dvoje glume zaljubljeni par, a izgleda da su im se uloge dopale, pa su otišli i korak dalje. Naime, iako se niko tome nije nadao, Stefan i Sandra su se u jednom trenutku poljubili, što je izazvalo potpunu pometnju javnosti, te se mnogi pitaju ima li između njih nešto više od samog prijateljstva i kolegijalnosti.

Podsetimo, Stefan je ubrzo po izlasku iz ''Zadruge 5'' raskinuo sa Jovanom Ljubisavljević, dok je Sandra Rešić prekinula kratku romansu sa Anđelom Rankovićem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Aja

08.09.2022 06:55

Pesma je lepa ali, neće biti hit. Ne izaziva neku posebnu emociju, ne ulovi te na prvu. Spot kao spot nije loš ali, viđeno već previše puta. Gluma mi ne odiše ležernošću i spontanošću, ne iskri, nema energije, ne zrači i ne privlači. Karić mi izgleda spontanije, samo je odelo katastrofa, ne uklaoa se. Sandra lepo peva i dugo je na sceni i tako će i ostati. U spotu mi Sandra izgleda kaoo Karićeva tetka, staro joj lice a Karić mi u nekim scenama deluje kao nad konobar šef konobara).. Izvini Kariću, bio si mi drag, više nisi, previše pravdaš sebe i nisi ispao džentlmen. Previše pričaš, obećavaš i ništa ne daješ. Glumce volim samo u pozorištu i na filmu. I da, pristrasna sam u ovom slučaju. Cenim, poštujem i volim Jovanu zbog njene šutnje, dostojanstva i čuvanja intime koja je ipak samo njena i ne treba da je iznosi u javnost. Stefana vidim i u Zadruzi 6 kroz par meseci, on je ipak taj profil a unutra ga osim novca čekaju i "savetnici".