Zvezdan Slavnić ulazi u Zadrugu 6! Sin proslavljenog košarkaša ima BURNU PROŠLOST, u ZATVORU je bio OSAM GODINA, a zbog Ksenije Pajčin je PUCAO!

Autor:

Zadruga

07.09.2022

19:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sin Zorana Slavnića ulazi u Belu kuću.

Zvezdan Slavnić ulazi u Zadrugu 6! Sin proslavljenog košarkaša ima BURNU PROŠLOST, u ZATVORU je bio OSAM GODINA, a zbog Ksenije Pajčin je PUCAO!

Foto: N.Pančić/Starport/MUP Srbije

Zvezdan Slavnić, sin slavnog košarkaša Zorana Moke Slavnića, useliće se 9. septembra na imanje u Šimanovcima, pa će javnost imati priliku da ga upozna u dosad neviđenom svetlu! Kako Republika ekskluzivno saznaje, Mokin sin potpisao je ugovor za “Zadrugu 6”, pa nema sumnje da će biti jedan od najintrigantnijih učesnika s obzirom na to da ima vrlo burnu prošlost.

Republika

Foto: MUP Srbije

Zvezdan Slavnić

Naime, sin proslavljenog košarkaša ima poveći kriminalni dosije, a zbog prvih ozbiljnih prekršaja, javnosti je poznat još od 1998. On je tada, kao 22-godišnjak u klubu “Četiri sobe” pucao u Olivera Jovanovića. Osuđen je na devet i po godina, ali mu je kazna, koju je odležao u KPZ Valjevo, amnestijom smanjena na osam godina. Hapšen je i 2002, kad je za vreme zatvorskog vikenda udario vlasnika beogradskog restorana “Trag“ jer mu nije ostavio slobodan sto.

Republika

Foto: TikTok printscreen

Zvezdan Slavnić bio u vezi sa Ksenijom Pajčin

Ono po čemu ga javnost takođe pamti jeste ljubavna veza s tragično nastradalom pevačicom Ksenijom Pajčin, a dok su se viđali, pucao je i zbog svađa oko nje.

Svakako da će Zvezdan biti i te kako zanimljiv javnosti, što zbog zatvorskih priča, što zbog
zanimljivih poznanstava. Kako će se on i Kristijan Golubović slagati, ostaje nam da vidimo.

Inače, kako je Republika prva pisala, ne isključuje se mogućnsot da i Moka uđe u rijaliti, kao što nam je i sam rekao, tvrdeći da su i s njim pregovori u toku i da se svašta može očekivati od petka.

Moka: Verovatno ću ja poslednji da saznam da mi sin ulazi u rijaliti

Stupili smo u kontakt s Mokom da bismo ga pitali za komentar, a on nam je poručio da još nije upoznat s detaljima oko ulaska njegovog sina u rijaliti.

Republika

Foto: Starsport

Moka Slavnić

- Ko vam je to rekao? Kako to znate? Ja za sada ništa ne znam, verovatno ću poslednji čuti za to. Za sada mi nisu rekli – rekao je Zvezdanov otac za naš portal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Bivsi sa Severa

08.09.2022 09:51

DINASTIJA Slavnic