Kija progovorila o Zadruzi i svojoj pobedi: Pitam se odakle mi toliko STRPLJENJA, neke stvari bih DRUGAČIJE uradila!

Autor:

Zadruga

07.09.2022

15:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Kija Kockar progovorila o prvoj sezoni ''Zadruge''.

Kija progovorila o Zadruzi i svojoj pobedi: Pitam se odakle mi toliko STRPLJENJA, neke stvari bih DRUGAČIJE uradila!

Foto: ATA Images

Pevačica Kristina Kija Kockar i pobednica prve sezone rijalitija "Zadruga", sumirala je utiske svog učešća, otkrila je šta misli o učesnicima koji su se predstavili za ulazak u šestu sezonu, kao i koliko joj je učešće u rijalitiju promenilo život.

- Nije mi "Zadruga" preokrenula već drugi ljudi i životne okolnosti. Ali je "Zadruga" bila mesto zbivanja - počela je Kija za Pink, pa otkrila da li je ikada mislila da će biti rijaliti učesnica, a potom i pevačica:

Foto: ATA Images

Kija Kockar

- Dobila sam poziv još pre početka ali sam odbila jer me takav format nije zanimao. Posle sam ušla zbog svog života, ostalo je istorija. Nikad nisam pomislila čime ću se baviti jer se život menja preko noći. U to sam se uverila. Kao što se menja i van "Zadruge".

Kako je pobedila u prvoj sezoni, sa dosada neviđenim brojem glasova, Kija je otkrila i šta misli o priznanju naroda koje je dobila.

- Hvala narodu koji je glasao. Sto posto sam zaslužila u svakom smislu. Nije mi pobeda bila bitna, ali svakako je bila potvrda. Ne vidim ko bi drugi trebao da pobedi u tom trenutku - priča Kockareva i dodaje da se pobede ostalih učesnika u drugim sezonama razlikuju od njene:

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Kija Kockar o pobedi u Zadruzi

- "Zadruga 1" je bila prirodna i mi smo zaista tamo živeli, nismo se igrali rijalitija. Niko nije imao uslove, nismo znali za fanove i retko smo imali neke info iz spoljnog sveta. Većinom dezinformacije. Bilo je više afirmisanih ljudi, više zabave, manje svađa. Ništa nije bilo na silu.

Ona priznaje i da i dan danas ponekad pogleda momente iz sezone u kojoj je pobedila.

- Izađe mi na Jutjubu kao predloženo, pa zavisi od vremena i raspoloženja pogledam ponekad. Izgleda mi nestvarno i pitam se otkud meni toliko strpljenja. Mnoge stvari nisam znala dok nisam izašla. Možda bih drugačije postupila u nekim situacijama, ali opet, postupala sam kako sam mislila tad i to je to - kaže ona i otkriva da je bez obzira na brojne prilike i poslovne ponude koje je nakon izlaska iz Bele kuće dobijala, nije uspela sve da iskoristi:

Foto: Instagram.com

Kija Kockar o poslovnim prilikama

- Nisam sve jer nisam stigla. Ne stižem ni danas sve, mada me većina stvari sad i ne zanima. U tom trenutku, dobila sam milion ponuda, mejlova, neke nisam ni pročitala još. Svakako jesam iskoristila na najbolji način, pogotovo oko humanitarnog rada.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading