SAMO JOŠ DA ME NEKO UBIJE! Dragana Mitar PRESTRAVLJENA nakon napada, slučaj odmah prijavila POLICIJI, a evo na koga SUMNJA!

Autor:

Zadruga

07.09.2022

06:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Bivša učesnica "Zadruge" Dragana Mitar požalila se na Instagramu da su joj za sada nepoznati počinioci uništili auto.

SAMO JOŠ DA ME NEKO UBIJE! Dragana Mitar PRESTRAVLJENA nakon napada, slučaj odmah prijavila POLICIJI, a evo na koga SUMNJA!

Foto: youtube.com/printscreen

Dragana Mitar je objavila užasavajuće slike razbijenog automobila na Instagramu, a njeni pratioci su ostali u šoku. Dragana je ostala u šoku kada je zatekla ovaj prizor, pa su se mnogi uplašili da se nije njoj nešto desilo.  

- Ovo sam morala da objavim, ovaj siledžija koji mi je udario staklo, da li pesnicom ili kamenom, to ne znam, ne znam ko si i šta si, zaboravio si da je kamera snimila. Ne znam šta postižeš time što mi uništavaš prozor od auta. Tako da, ne mogu da verujem koliko ste jadni. Ko god da je ovo uradio, saznaćemo - rekla je Dragana i objavila snimak automobila.

Foto: Instagram.com

 

 


Dragana se potom oglasila i za Pink.rs i otkrila detalje.

- Rada moja je odmah zvala policiju. Odmah sam reagovala, ne mogu da verujem da neko može to da uradi. Još dva dana nisam palila kola, htela da idem do salona, krenula na roditeljski, vratim se i htela da odem do časovničara, stala pred auto, kad ono... Nije ukrao ništa, ništa nije uzeo, unutra su bile pare, naočare, sve živo, samo je razbio i to je to. Frka mi je bila da ubacim ključ, da ne izleti još nešto.

Foto: Instagram.com

 

 

- Zakazala sam sutra ujutru kod majstora, da rešim to staklo. Ovo nije kamenom gađano... Ne znam da li je neki bivši, nikome se nisam zamerila... Ne daj Bože da dođe nešto sledeće. Definitivno moram da promenim auto. Strašno, katastrofa, još da me neko "kokne"... Bas sam šokirana, nisam mogla da dođem sebi... Ne znam šta je sa ljudima - rekla je Dragana za Pink.rs.

Podsećamo, ovo se starleti nije desilo prvi put - pre godinu dana urađena joj je slična stvar, kada je joj je auto izgreban.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading