JANJUŠ U DRUŠTVU SVETSKE ZVEZDE! Bivši zadrugar užuva u restoranu sa PROSLAVLJENIM ARGENTINSKIM FUDBALEROM, evo kako se PROVODE! (FOTO)

Autor:

Zadruga

05.09.2022

18:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Janjušević Janjuš pohvalio se nesvakidašnjom fotografijom!

JANJUŠ U DRUŠTVU SVETSKE ZVEZDE! Bivši zadrugar užuva u restoranu sa PROSLAVLJENIM ARGENTINSKIM FUDBALEROM, evo kako se PROVODE! (FOTO)

Foto: ST/P.Divac

Janjuš

Bivši košarkaš i rijaliti učesnik Marko Janjušević Janjuš imao je priliku da danas uživa u druženju sa legendom svetskog fudbala Gabrijelom Batistutom!

 

 

Janjuš se fotografijom iz restorana pohvalio brojnim pratiocima na društvenim mrežama, a kako se može primetiti, odabrano društvo ugostilo je proslavljenog fudbalera onako kako dolikuje - na stolu prepunom hrane našao se nezaobilazni roštilj i pečenje, a nema sumnje da se nazdravilo i našim tradicionalnim pićem, kao i domaćim vinima.

 

 

Bivši košarkaš kasnije se ponovo oglasio putem društvenih mreža i ukratko, u svom stilu, opisao kako je izgledalo druženje sa legendarnim fudbalerom.

- Sedimo danas ja i Batistuta, on pije neko crno vino, ja neku rakiju, i prilaze tri momka, daju Batistuti telefon da se slikaju sa mnom... Reko' mrš odavde da vam ne j**em majku! - napisao je Janjuš na Instagramu.

Podsećamo, legendarni fudbaler Gabrijel Batistuta doputovao je danas u našu prestonicu, a pravo sa aerodroma uputio se ka poznatom hotelu na Slaviji. Ipak, čini se da je proslavljeni sportista odmah poželeo da upozna čari naše prestonice, pa se, ubrzo nakon što se smestio u hotel, uputio na ručak sa prijateljima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Bambolina

05.09.2022 20:40

Bas se vidi da se prisno druze😂izgleda kao da mu je seo za sto da napravi selfie..Boze baci kamen i budi precizan..