Iva Grgurić pokazala NOVOG DEČKA, mlađi je od nje, izgleda kao APOLON! (FOTO)

Autor:

Zadruga

05.09.2022

13:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iva Grgurić pokazala je novog dečka!

Iva Grgurić pokazala NOVOG DEČKA, mlađi je od nje, izgleda kao APOLON! (FOTO)

Foto: N. Mutić

Iva Grgurić

Ljubavni život pobednice treće sezone "Zadruge", Ive Grgurić, uvek je intrigirao javnost i privlačio veliku pažnju, pogotovo poslednjih dana, kad su se proširili navodi da joj je influenserka, Dunja Jovanić, preotela dečka, imućnog biznismena iz Crne Gore.

Međutim, izgleda da Ivina patnja za njim nije dugo trajala i da je ponovo srećna u ljubavi.

 

Naime, ona je svojim fanovima na društvenoj mreži Instagram odgovarala na brojna pitanja, a najveću pažnju privukla je Ivina potvrda da je ponovo u zaljubljena, a uz to objavila i sliku dečka kako se ljube.

Ali to nije sve. Iva su fanovi takođe pitali da li bi nekad bila sa mlađim muškarcem, na šta je ona rekla da je mlađe slađe. Da li ovaj odgovor govori da je njen partner mlađi od nje ili je samo generalno odgovorila, pokazaće vreme.

Republika

Foto: N. Mutić

Iva Grgurić ulazi u Zadrugu 6

 

- Da li si zaljubljena - glasilo je pitanje, na šta je ona potvrdno odgovorila i objavila fotografiju sa novim dečkom, kome je sakrila lice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading