Tomović u SUZAMA zbog gubitka: Podelio BOLNA sećanja, nedostajanje ga LOMI! (FOTO)

Autor:

Zadruga

05.09.2022

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladimir Tomović danas je posebno tužan!

Tomović u SUZAMA zbog gubitka: Podelio BOLNA sećanja, nedostajanje ga LOMI! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bivša rijaliti zvezda i biznismen Vladimir Tomović kroz bistvovanje u medijskom svetu uvek je isticao koliko su mu važni psi i koliko ih voli, pa je tako svojevremeno svaku fotografiju na društvenoj mreži Instagram objaviljao pozirajući sa njima. 

 

Međutim, na današnji dan, Tomoviću je dosta teško, jer njegovi psi više nisu sa njim. Na Instagram profilu prisetio se srećnih vremena koje je provodio sa svojim psima, pa im se obratio dirljivim rečima. 

- Nedostaju mi moji prijatelji. Biće opet, daće Bog - napisao je Vladimir. 

Republika

Foto: Instagram.com

Vladimir Tomović Instagram

Dosta se spekulisalo da li će se Tomović naći u šestoj sezoni najgledanijeg rijalitija na našim prostorima ,,Zadruga". Međutim, do sada ta vest još uvek nije potvrđena ni od čelnika Pink televizije, ali ni od samog Vladimira. 

Podsetimo, nakon diskvalifikacije iz rijalitija, Vladimir jse okrenuo privatnom bizniz, pa je otvorio kompleks bazena, a kako se može zaključiti po društvenim mrežama, ide mu od ruke i ova sezona bila je jako uspešna. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading