Žene se uhodile plastičare zbog njenih grudi, važila je za fam fatal na našoj sceni: Evo kako danas izgleda Rada Radenović, ŠOKIRAĆETE SE! (FOTO)

Autor:

Zadruga

25.08.2022

13:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bila je najjača riba među voditeljkama!

Žene se uhodile plastičare zbog njenih grudi, važila je za fam fatal na našoj sceni: Evo kako danas izgleda Rada Radenović, ŠOKIRAĆETE SE! (FOTO)

Foto: Youtube.com printscreen

Jedna od najpoznatijih voditeljki na našoj sceni bila je svakako neodoljiva i fatalna Radmila Rada Radenović, a nju je javnost zavolela na televiziji Pink, čije je između ostalog bila i zaštitno lice, ali je odlučila da se u poslednje vreme povuče sa javne scene.

Naime, Rada je bila voditelj nekada veoma popularne emisije "City", a zbog atraktivnog izgleda mnogi su je zvali srpskom Hale Beri.

Ona se prva slikala za Plejboj 2005. godine i tada su o njenim izazovnim kadrovima svi brujali.

Radenovićeva je vodila prvu sezonu rijalitija "Zadruga", a njen deo posla je bio postavljanje pitanja u Beloj kući, gde zadrugari borave. Rada se nakon nekoliko meseci angažmana povukla iz javnosti.

Republika

Foto: Printscreen Instagram

Rada Radenović danas

Godine 2010. iz veze sa crngorskim biznismenom Dejanom Milićem dobila je sina Petra koji danas ima 11 godina. Biznismen je, prema navodima pojedinih medija, tada bio oženjen i pisalo se da je zbog lepe voditeljke ostavio suprugu sa kojom ima dvoje dece.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading