Zaboleće vas glava kada vidite Dalilu Dragojević PRE SVIH OPERACIJA: Ni rođena majka je ne bi prepoznala! (FOTO)

Autor:

Zadruga

25.08.2022

06:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalila se transformisala raznim operacijama.

Zaboleće vas glava kada vidite Dalilu Dragojević PRE SVIH OPERACIJA: Ni rođena majka je ne bi prepoznala! (FOTO)

Foto: printscreen/RTVPink

Drugoplasirana učesnica pete sezone Dalila Dragojević izmenila je lični opis kada je fizički izgled u pitanju silnim estetskim operacijama, tako da ju je sada vrlo teško prepoznati. 

Poznato je svima da je Dalila pre nekoliko godina prvi put ušla u rijaliti "Parovi", gde se predstavila kao bosanska Paris Hilton i tada polako sebi kročila put do jedne od najpopularnijih rijaliti učesnica, a vrhunac svoje popularnosti doživela je u prethodnoj sezoni "Zadruge" kada je javno prevarila svog muža Dejana Dragojevića i na njegove oči imala odnose sa rijaliti cimerom Filipom Carem.

Ona je prilikom prvog pojavljivanja u rijalitiju navela kako voli da "partija", a javnosti je najviše zapalo za oko njena fizička transformacija.

Dalila je na sebi uradila plastičnu operaciju nosa, stavila silikone u usne koje je nedavno i izvadila, a čini se da je i dopunjavala jagodice. Takođe, ona je uradila obrve što je doprinelo drugačijem izgledu

Foto: Printscreen

Dalila Dragojević pre operacija

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (2)

Loading
rade

25.08.2022 21:55

NAKAYA BILA I OSTALA

Mixino r.

26.08.2022 02:04

Čobanica...