Dalila UNIŠTILA Dejanu i Aleksandri odmor! Dragojevićka MOLI bivšeg muža za POMOĆ!

Autor:

Zadruga

22.08.2022

06:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalili Dragojević neophodan je David Dragojević za rešavanje privatnih problema.

Dalila UNIŠTILA Dejanu i Aleksandri odmor! Dragojevićka MOLI bivšeg muža za POMOĆ!

Foto: ATA Images

Dalila Dragojević i Dejan Dragojević razveli su se nakon njene javne prevare u ''Zadruzi 5'', a kako Skandal navodi, ona ga sada moli za pomoć.

Republika

Foto: ATA Images

Dejan i Dalila Dragojević

Naime, Dejan joj je neophodan kako bi regulisala birokratske probleme koji su joj ostali još dok je bila u braku sa njim.

- Sećate se da su Dalila i Dejan hteli da otvore salon lepote u Sarajevu, snimali su klipove i kačili ih na Jutjub dok su sređivali taj lokal. Kako sam čula, sada Dalila ima neke poteškoće oko papirologije za tu firmu koja je samo registrovana, a nikada nije radila. Navodno, da bi sve to zaključila i zapečatila, potrebna joj je Dejanova saglasnost, pa ga zato valjda i zivka. Inače ga ne bi nikada zvala, Dejan nju ne zanima, ali je sada i te kako, navodno, nervira činjenica što joj mnogo poslovnih stvari zavisi baš od njega - kaže izvor za pomenuti portal i dodaje:

Republika

Foto: Republika.rs/ O. Bogdanović

Dalila Dragojević moli Dejana za pomoć

- On nije mogao da veruje kada je video da ga ona zove, a da vam ne pominjem kako je Aleksandra reagovala. Malo je falilo da se spakuje i krene nazad za Srbiju iz Egipta. Odmah je posumnjala da Dalila želi da se vrati Dejanu, baš je uhvatila panika. Što se Dekija tiče, on nije hteo ni da odgovara na te pozive i poruke. Naravno, potpisaće joj sve što treba jer neće sa njom nikakav kontakt nikada, ali o tome će misliti tek nakon leta. Sada se odmara i puni baterije i ne interesuje ga što je Dalili to baš sada hitno i neodložno.

Podsetimo, Dejan i Dalila su bili pet godina u braku, važili su za jedan od najjačih rijaliti parova, a sve je to puklo kada se Dalila u petoj sezoni rijalitija ''Zadruga'' zaljubila u Filipa Cara zbog kog je ostavila Dragojevića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Dušan

22.08.2022 07:21

Oni su potpisali neki papir ali se nisu razveli.

Penzioner

22.08.2022 16:16

@Dušan - Nisu dobili rešenje ili presufu od suda.

Dušan

22.08.2022 07:29

Došla maca na vratanca: -mijaou molim Vas, molim i prosim.

Odgovori 16 7