Dalila se HITNO oglasila zbog bogatog dečka: Nije mogla da veruje ŠTA JOJ JE PRIREDIO, da li je moguće?! (FOTO)

Autor:

Zadruga

24.08.2022

07:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalila od dečka dobila skupoceni sat!

Dalila se HITNO oglasila zbog bogatog dečka: Nije mogla da veruje ŠTA JOJ JE PRIREDIO, da li je moguće?! (FOTO)

Foto: youtube/Zadruga Official

Kontroverzna bivša učesnica rijaltija Dalila Dragojević, već mesecima unazad živi svoju bajku otkada je upoznala misterioznog muškarca pod pseudonimom "Gringo" koji joj ispunjava sve njene prohteve i želje.

Obišli su razne luksuzne destinacije nakon njenog burnog boravka u rijalitiju "Zadruga", on je obasipa raznim poklonima i iznenađenjima, a sada joj je poklonio i skupoceni sat poznate marke "Roleks", a vrednost istog se procenjuje od 15.000 do 25.000 dolara.

Foto: Republika.rs/ O. Bogdanović

Dalila Dragojević dobila skupoceni sat

Ona se tom prilikom pohvalila na društvenim mrežama posvetom od "Gringa" na satu gde je urezan i datum početka veze i kratko napisala:

"Dugo smo ga čekali…i na kraju dočekali…sa posvetom…Gringo."

Dalila je zbog ovog poteza na meti "hejt" komentara, a njen bivši cimer Marko Đedović oglasio se na Instagramu porukom koju je sudeći prema pratiocima, posvetio Dragojevićki.

- To što slikate hranu, ne znači da ste siti! Nego da ste nekada bili gladni. O "statusnim simbolima" ne bih. Prijatno i nek ste samo živi, za zdravlje je kasno. Mukice. - napisao je Đedović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Seko

24.08.2022 09:04

U Meki se hrani a kao fol Orginal Rolex sat!