ALEKSANDRA PONOVO SA PECOM?! Subotićka nakon javne PREVARE pružila bivšem mužu NOVU ŠANSU!

Autor:

Zadruga

24.08.2022

21:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čini se da je Aleksandra Subotić jedva dočekala raskid Pece Raspopovića i Maje Marinković kako bi se svom bivšem brže-bolje vratila u zagrljaj!

ALEKSANDRA PONOVO SA PECOM?! Subotićka nakon javne PREVARE pružila bivšem mužu NOVU ŠANSU!

Foto: Instagram.com

Nakon što je svojoj najboljoj prijateljici Aleksandri Subotić preotela muža Pecu, Maja Marinković rešila je da okonča vezu sa njim, a čini se da je Subotićka jedva dočekala da se vrati u zagrljaj svom bivšem!

Naime, kako piše Kurir, Subotićeva je rešila da svom nevernom suprugu i pored javne prevare da drugu šansu.

Foto: Instagram.com

Aleksandra Subotić i Peca Raspopović

 


Kako tvrdi izvor Aleksandra je viđena u Pecinom automobilu, kojim su se uputili ka hotelu gde su često boravili, međutim, bivši supružnici ovim povodom još uvek se nisu oglašavali.

Podsećamo, medijima se pre nepuna dva meseca brzinom svetlosti proširila vest da je Maja Marinković otela muža Aleksandre Subotić, sa kojom se druži još od srednje škole.

Nakon snimka preljube, na kojem se jasno vidi da se Maja i Aleksandrim muž ljube u bazenu, Aleksandra se oglasila putem svog Instagram profila i rekla šta misli o novonastalok situaciji.

Republika

Foto: instagram.com/majamarinkovic

Maja Marinković i Peca Raspopović

 

- Nema potrebe bilo ko da me zove! Ja sam nju volela i verovala joj, smatrala je drugaricom i u kuću je dovodila, njega isto najviše na svetu – šta je tu je! Dete sam mu rodila iz ljubavi! Nikog neću pljuvati, ništa me ne zanima! Radujte se ko voli! Jedna porodica je uništena i dvoje dece je ostalo bez oca – KRAJ! – napisala je tada Subotićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Kimi

25.08.2022 05:07

Sve je bila farsa i prevara.

Janko

25.08.2022 09:17

Jadni Peca Vijagra. Ni kriv ni dužan ispade najveći ljubavnik i osvajač.