Marko Osmakčić objavio VRELE FOTKE Viktorije Mitrović u KREVETU: Skandalozne SCENE, ostaćete ŠOKIRANI! (FOTO)

Autor:

Zadruga

23.08.2022

14:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Viktorija Mitrović u vrelom izdanju u krevetu Marka Osmakčića.

Marko Osmakčić objavio VRELE FOTKE Viktorije Mitrović u KREVETU: Skandalozne SCENE, ostaćete ŠOKIRANI! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Rijaliti učesnici Viktorija Viki Mitrović i Marko Osmakčić posle brojnih skandala izgleda da su našli zajednički jezik i ponovo obnovili svoju ljubavnu vezu nakon skandaloznih dešavanja u rijalitiju "Zadruga".

Njih dvoje su priznali nedavno da su se sastali, pa je Viki čak upoznala i Markovog oca Franja, koji je bio glavni akter Markovog bekstva iz pomenutog rijalitija, ali su demantovali da su u vezi. Ovaj put Marko je objavio fotografiju na kojoj Mitrovićeva leži u gaćicama na krevetu i to na svoj Instagram "stori".

Podsetimo, Viktorija i Marko zajedno su bili u rijalitiju gde su se često svađali, a dolazilo je i do fizičkog kontakta.

Nakon svega Marko je diskvalifikovan iz "Zadruge" kada je njegov otac lažirao svoju smrt i izbavio sina koji je Viktoriji napravio dete. Mitrovićeva je rešila da ode na kiretažu, a sada je izgleda sve oprostila Marku i spremna je za novi početak.

Foto: Printscreen Instagram

Viktorija Mitrović u krevetu

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading