OGREŠILA SAM SE O ALEKSANDRU, ŽAO MI JE! Maja ukrala muža drugarici, pa se GORKO POKAJALA, a evo šta kaže o RASKIDU sa Pecom!

Autor:

Zadruga

23.08.2022

12:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja je detaljno opisala kako se provela sa bivšim ljubavnikom na moru.

OGREŠILA SAM SE O ALEKSANDRU, ŽAO MI JE! Maja ukrala muža drugarici, pa se GORKO POKAJALA, a evo šta kaže o RASKIDU sa Pecom!

Foto: instagram.com/majaamarinkovic

Maja Marinković

Bivša zadrugarka Maja Marinković odlučila je da raskine sa Predragom Raspopovićem Pecom, bivšim partnerom Aleksandre Subotić.

Maja je detaljno opisala kako se provela sa bivšim ljubavnikom na moru.

- Mi smo otišli na zajedničko putovanje i konstantno je bila neka tenzija između nas. Osetila se ta razlika u godinama između nas. Bolje zdrav raskid, nego da dolazi do većih svađa. Ispoštovala sam ga maksimalno. Uopšte nisam kačila provokativne fotografije na Instagramu, a i konstantno je bio problem moje smelije odevanja. Peca mi je ti stalno zamerao.

Foto: instagram.com/majamarinkovic

Maja Marinković i Peca Raspopović

 

- On je vrlo dobro znao ko sam ja, pre nego što smo počeli da se zabavljamo. Ta doza ljubomore kod njega je stalno bila problem. Peca mene nije upoznao u biblioteci, tako da ne može ništa da mi zameri. Prebrzo smo ušli u vezu i ja sam na kraju odlučila da njega ostavim - poručuje Marinkovićeva za Blic, a onda se dotakla i bivše drugarice Aleksandre Subotić koja je bila u emotivnom odnosu sa Pecom, i otkrila da li se nakon svega čula sa njom.

- Nisam se čula. Nju više ne komentarišem, ogrešila sam se o nju i žao mi je zbog toga.

Foto: instagram.com/sandrasuboticss

Aleksandra Subotić

 

Kako ističe izvor blizak Maji Marinković, Raspopović se navodno bavi nelegalnim radnjama, koje su uticale na raskid, kao i to što su Maji konstantno pisali fudbaleri i razni sportisti, te je Peca bio ljubomoran. Kada su pitali Maju da te navode potvrdi, ona je kratko prokomentarisala.

- Ne želim da komentarišem njegove poslove, kao ni to da su mi pisali fudbaleri. Neka ostane na tome - rekla je Maja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (4)

Loading
Milica

23.08.2022 19:11

Ma sve to ide u rang službe. Guraj dalje.

Srba

29.08.2022 10:09

@Milica - Služba javne - dežurne.

Vlasta

29.08.2022 10:24

@Milica - Kakva služba? Dežurna služba.

Vojkan

24.08.2022 08:21

Dogovorile se da naprave dogadjaj da bi se obe "proslavile".