Procurili DOKAZI da Zola NE LAŽE! Pojavio se SNIMAK njegovog i Miljaninog razgovora, Bebica i Marija će ODLEPITI! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

15.08.2022

08:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pojavio se snimak video-poziva Miljane Kulić i Nenada Macanovića Bebice.

Procurili DOKAZI da Zola NE LAŽE! Pojavio se SNIMAK njegovog i Miljaninog razgovora, Bebica i Marija će ODLEPITI! (VIDEO)

Foto: Youtube printscreen

Sinoć se tokom gostovanja Marije Kulić i Nenada Macanovića Bebice u emisiji "Narod pita" uključio Lazar Čolić Zola, koji se sukobio sa Marijom i Bebicom kada je otkrio da se sa Miljanom Kulić čuo preko video poziva, kao i da joj je nudio novčanu pomoć, dok su ga Macanović i Kulićka optuživali da laže.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zola se uključio uživo u program

Na društvenim mrežama kruži snimak njihovog video poziva, koji dokazuje da Zola ne laže. Naime, ona ga poziva u goste kod nje i Bebica, a on kroz smeh kaže da bi mogao da nadrlja zbog njenog novog dečka.

 

 

Pojavile su se i njihove prepiske u kojima se jasno vidi da joj je nudio novac, nakon čega ga je zvala, ali se on nije javio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading