BOLNA ISPOVEST Mine Vrbaški! Otac joj se pojavio nakon više od DECENIJE, ona ga ISTERALA iz kuće: On za mene NE POSTOJI! (FOTO)

Autor:

Zadruga

14.08.2022

07:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mina Vrbaški progovorila o ocu.

BOLNA ISPOVEST Mine Vrbaški! Otac joj se pojavio nakon više od DECENIJE, ona ga ISTERALA iz kuće: On za mene NE POSTOJI! (FOTO)

Foto: E-stock/Č.Vukojičić

Mina

Život Mine Vrbaški obeleile su brojne turbulencije i teški periodi, porodica joj je veoma bitna, naročito majka Ivana koja ju je odgajila i brat Boris. Mina oca nikada ne pominje, a kako se jednom prilikom pojavila njegova fotografija u javnosti, ona je izjavila da je uopšte on ne zanima.

Republika

Foto: St/N. Pančić

Mina Vrbaški

- Ja nisam sa njim ni u kakvom kontaktu. Kad je trebalo da se dođe do neke istine, nije moglo. Sada me ne interesuje da li je on tu. Da je on trebao da mi bude otac on bi bio uz mene od kako sam se rodila,a ne da mi se pojavljuje kad ne treba. Kada je baka preminula ja sam mu se javila i tražila da dođe, ali smo ušli u neku raspravu i ja sam ga izbacila iz kuće. Jer ne može neko da dođe u moju kuću da mi se dernja - ispričala je Mina jednom prilikom.

Republika

Foto: printscreen/facebook

Nenad Pešut. otac Mine Vrbaški

Mina je takođe u prvoj sezoni rijalitija ''Zadruga'' izjavila da je otac ne interesuje, pre svega jer nije bio tu kad joj je bio najpotrebniji.

- Taj čovek me ne zanima uopšte! Nije bio tu kad mi je bio najpotrebniji, nisam ga videla ni čula 14 godina i ne znam zašto se sada javlja. Verovatno hoće medijsku pažnju. On za mene ne postoji uopšte. Ne želim da pričam o nekome ko mi nije niko i ništa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading