Bivši zadrugar se vraća na ROBIJU u Zabelu? Uhvatili smo Zverku ispred ZATVORA, gde je bio sa Kristijanom, otkrivamo istinu o KAZNI! (FOTO)

Autor:

Zadruga

11.08.2022

13:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Paparaco ekipa Republika.rs portala uhvatila je Zverku ispred Zabele, vratio se na odsluživanje kazne?

Bivši zadrugar se vraća na ROBIJU u Zabelu? Uhvatili smo Zverku ispred ZATVORA, gde je bio sa Kristijanom, otkrivamo istinu o KAZNI! (FOTO)

Foto: Republika.rs, Instagram.com

Bivši robijaš i zadrugar Aleksandar Bogunović Zverka danas se našao na licu mesta, gde je proveo tri godine. Naime, paparaco ekipa Republika.rs portala zatekao je Zverku ispred Zabele, kako prilazi portiru. 

 

Podsetimo, Zverka je svojevremeno, pre nego što je ušao u rijaliti ,,Zadruga" robijao tri godine, a nedaleko od njega bio je i nekadašnji zatvorski cimer Kristijan Golubović

- Bio sam nestašan, nisam slušao roditelje. Bio sam u Zabeli 3 godine, a bio sam i u Pančevu. Naučio sam tamo mnogo životnih lekcija, mentalno sam jsve jači i jači zbog toga. Strpljiv sam, imam šesto čulo. Kristijan je bio zgrada preko puta mene - rekao je Zverka svojevremeno.

 

 

Stupili smo u kontakt sa Zverkom, koji se odazvao našem pozivu, kako bismo proverili zbog čega je otišao na prijavnicu. 

- Vratio se svojoj kući - našalio se na početku razgovora Zverka, pa dodaje:

- Bio sam u prolazu, tu sam proveo tri godine svog života, svašta sam proživeo, čuo, pa sam svratio da vidim šta se dešava. Ne mogu da kažem da mi nedostaju, daleko bilo, tebra, ali ima tu dobrih ljudi, prijatelja koje sam stekao za ceo život! 

 

 

Da li kriješ od javnosti neku kaznu, neku presudu, za koju se još uvek ne zna?

- Ne, ne, daleko bilo, ljubi te brat! Nemoj da mi prizivate. Samo sam bio u prolazu, svratio, video, pozdravio portira i nastavio dalje. Hvala Bogu, sa tim danima je gotovo! - završio je Zverka za Republika.rs.

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading