ŠOK ODLUKA NAKON ZADRUGE! Miki Đuričić se seli iz Kupinova, pa postao PONOSNI VLASNIK! (FOTO)

Autor:

Zadruga

11.08.2022

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Miki Đuričić doneo je šok odluku o preseljenju u novi grad, a on je otkrio i zbog čega!

ŠOK ODLUKA NAKON ZADRUGE! Miki Đuričić se seli iz Kupinova, pa postao PONOSNI VLASNIK! (FOTO)

Foto: N. Pančić

Rijaliti zvezda i bivši zadrugar Miki Đuričić odlučio je da se nakon izlaska iz "Zadruge 5" preseli u Novi Sad sa suprugom i ćerkom, a okrenuo se i privatnom biznisu. Đuričić je odlučio da ode iz sela zbog žene Angeline, s kojom se venčao prošle godine, i njihove ćerkice Dunje.

Foto: N. Pančić

Miki Đuričić o Zadruzi

 

- Selim se iz Kupinova, nas troje nećemo više živeti ovde. To je kuća mog oca Mirka, ali dolazićemo svakog vikenda. Njemu ništa neće nedostajati, nastaviću da brinem o njemu - priča Miki, i dodaje da će se njih troje verovatno skućiti u Novom Sadu:

- Još se dogovaramo gde ćemo da živimo. Govorio sam da je najgora stvar živeti kod žene, a najverovatnije ću se preseliti u njen stan u Novom Sadu jer mislim da je za Dunju bolje da raste u gradu. Pričao sam: "Bolje ući keruši u dupe nego ženi u kuću." Rekao, pa porekao.

 

- Jovan ima preko 250 mangulica, a ja sam postao njegov saradnik. Tek sam počeo sa njihovim uzgojem i za sada mi ide lepo. Moje svinje su u Kupinovu, nemam ih mnogo. Moj deda je gajio svinje, pa sam mu kao dete pomagao. Pored njega sam naučio sve o svinjarstvu. Nameravam i da proizvodim organsku hranu, ali s tim još nisam krenuo - priča Đuričić za Informer. 

Podsetimo, Miki Đuričić prošle godine se zarekao na večnu ljubav svojoj dugogodišnjoj izabranici Angelini koju je dugi niz godina krio od očiju javnosti.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (3)

Loading
Mixino r.

12.08.2022 02:24

Ma ovaj čovek bez zanimanja nije ni za brak, ni za decu! Samo gledajte kako će sve da pukne, a on da pobegne, kao i uvek što je bežao, da šeta svinje po Kopačkom ritu i sluša "Atomsko sklonište"! On nije ni za ženu, on ih koristi po potrebi, samoživi grubijan... Propalica.

Jelena

12.08.2022 11:16

Njega mrzi i na stolici da sedi. Samo da leži na krevetu i danju i noću.