ŠOK ODLUKA NAKON ZADRUGE! Miki Đuričić se seli iz Kupinova, pa postao PONOSNI VLASNIK! (FOTO)

Autor:

Zadruga

11.08.2022

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miki Đuričić doneo je šok odluku o preseljenju u novi grad, a on je otkrio i zbog čega!

ŠOK ODLUKA NAKON ZADRUGE! Miki Đuričić se seli iz Kupinova, pa postao PONOSNI VLASNIK! (FOTO)

Foto: N. Pančić

Rijaliti zvezda i bivši zadrugar Miki Đuričić odlučio je da se nakon izlaska iz "Zadruge 5" preseli u Novi Sad sa suprugom i ćerkom, a okrenuo se i privatnom biznisu. Đuričić je odlučio da ode iz sela zbog žene Angeline, s kojom se venčao prošle godine, i njihove ćerkice Dunje.

Republika

Foto: N. Pančić

Miki Đuričić o Zadruzi

 

- Selim se iz Kupinova, nas troje nećemo više živeti ovde. To je kuća mog oca Mirka, ali dolazićemo svakog vikenda. Njemu ništa neće nedostajati, nastaviću da brinem o njemu - priča Miki, i dodaje da će se njih troje verovatno skućiti u Novom Sadu:

- Još se dogovaramo gde ćemo da živimo. Govorio sam da je najgora stvar živeti kod žene, a najverovatnije ću se preseliti u njen stan u Novom Sadu jer mislim da je za Dunju bolje da raste u gradu. Pričao sam: "Bolje ući keruši u dupe nego ženi u kuću." Rekao, pa porekao.

 

- Jovan ima preko 250 mangulica, a ja sam postao njegov saradnik. Tek sam počeo sa njihovim uzgojem i za sada mi ide lepo. Moje svinje su u Kupinovu, nemam ih mnogo. Moj deda je gajio svinje, pa sam mu kao dete pomagao. Pored njega sam naučio sve o svinjarstvu. Nameravam i da proizvodim organsku hranu, ali s tim još nisam krenuo - priča Đuričić za Informer. 

Podsetimo, Miki Đuričić prošle godine se zarekao na večnu ljubav svojoj dugogodišnjoj izabranici Angelini koju je dugi niz godina krio od očiju javnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (3)

Loading
Vlada

11.08.2022 18:31

Neradnik i Fantazija.

Mixino r.

12.08.2022 00:24

Ma ovaj čovek bez zanimanja nije ni za brak, ni za decu! Samo gledajte kako će sve da pukne, a on da pobegne, kao i uvek što je bežao, da šeta svinje po Kopačkom ritu i sluša "Atomsko sklonište"! On nije ni za ženu, on ih koristi po potrebi, samoživi grubijan... Propalica.

Jelena

12.08.2022 09:16

Njega mrzi i na stolici da sedi. Samo da leži na krevetu i danju i noću.