Anđela i Gruju će stići BOŽJA KAZNA, dotakli su DNO DNA: Marko Đedović opleo po bivšim cimerima: Narod voli sve što je NAJGORE!

Autor: Melina GVERO

Zadruga

10.08.2022

17:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Ranković i Gruja su poneli titule najgorih osoba rijalitija jer su se predstavljali kao fini i vaspitani, a zapravo su pokazali koliko nisko mogu da padnu, kaže bivši zadrugar

Anđela i Gruju će stići BOŽJA KAZNA, dotakli su DNO DNA: Marko Đedović opleo po bivšim cimerima: Narod voli sve što je NAJGORE!

Foto: N. Mutić

Marko Đedović

Novinar i rijaliti-učesnik Marko Đedović poznat je po oštrom jeziku, pa je za Rijaliti otkrio da su se strasti smirile nakon završetka pete sezone, ali da je ostao gorak ukus u ustima kada su pojedine osobe u pitanju i da to neće proći.

Naime, Marko tvrdi da su, prema njegovom mišljenju, najgore osobe Anđelo Ranković i Nikola Grujić Gruja, te da će ih za sve što su učinili u rijalitiju stići božja kazna.

Foto: N. Mutić

Marko Đedović


- Gruja mi, za razliku od Anđela, nije bio blizak. Ranković i Gruja su poneli titule najgorih osoba rijalitija jer su se predstavljali kao fini i vaspitani, a zapravo su pokazali koliko nisko mogu da padnu, te šta su u stanju da učine zbog popularnosti. Dotakli su dno dna. Gruja nije nikakav pevač - rekao je Đedović i nastavio: 

Foto: N. Mutić

Marko Đedović o Anđelu i Gruji

- Ne zna ništa, samo zna da je*e i vara. Mada, ni to ne zna da radi kako treba, ali je za kaznu božju zbog onog što je uradio porodici, supruzi, deci. Ni Anđelo ništa nije bolji niti će bolje proći. On je samo prividno fin, vaspitan, ali je emotivno uništio devojku koja se zaljubila u njega. Iskoristio je Sandru zarad sopstvene koristi. Čak mi je Dejan bio bolji sa Sandrom Rešić, u tom prijateljskom odnosu, od Anđela. Dragojević je bio iskren i povredio je, ovaj je bio još gori, lagao je - rekao je Đedović.


Bio si jedina osoba koja je, dobar deo rijalitija, balansirala između Dragojevića, kako ti je to pošlo za rukom?

- Bio sam jedina osoba koja je u svim trenucima bila dobra i s Dalilom i s Dejanom, ostali su se delili zbog naroda, straha ili nekih ličnih razloga. Ubeđen sam da je kod njih postojao dogovor koji se u nekom momentu oteo kontroli. Oboje su hteli da se igraju, ali je ta igra otišla predaleko. Zato su se toliko štitili i nisu iznosili informacije jedno o drugom na početku. Onda kad su videli da je vrag odneo šalu i da od pomirenja nema ništa, tad je krenuo haos. Oni nisu osobe koje bi ostale u rijalitiju do kraja, a da nešto epohalno ne urade, tako je bilo i u prošlom rijalitiju, iz kojeg su pobegli.

Foto: ATA Images

Marko Đedović o Dejanu i Dalili Dragojević


Kako komentarišeš to što je Dalila u jednom momentu imala veći broj pratilaca na Instagramu od Dejana?

- Dalilu svako drugačije doživljava, ona je najgora po sebe, to je dokazala nekoliko puta. Neki su je doživeli kao žrtvu, neki sažaljevali jer jedina nije imala posetu bližnjih u finalu, a sad, vidim, živi na visokoj nozi, pa otud i ti silni pratioci. Dejan je, s druge strane, pobedio zahvaljujući narodu, a naš narod voli sve što je najgore. Ipak, njegova pobeda se ogleda u tome što se vratio porodici i kući. Pratioci se menjaju iz sata u sat, na kraju krajeva, mogu i da se kupe.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dejan Dragojević

Da li ćemo, prema tvom mišljenju, gledati Dragojeviće u "Zadruzi 6"?


- Dalila će verovatno ući ponovo za neki veći honorar. Ona će u narodu ostati upamćena kao neko ko je uradio šta je uradio. Kupiće još neki automobil i to je to. Dejan, s obzirom na to da je pobedio, mislim da nema nameru da ulazi ponovo. Koliko sam čuo, oboje imaju dosta kazni, pa im na kraju neće ostati mnogo para. Jedina koja je nastavila da živi kao i pre rijalitija je Nadica Zeljković, ona je nosila tacnu i pre i sad i živi normalan život.

Marko je hteo da joj j**e ćerku, a Viki mu je sve oprostila


Marko Đedović osvrnuo se na pomirenje Viktorije Mitrović i Marka Osmakčića, čije zajedničke slike šokiraju javnost nakon skandaloznog lažiranja smrti njegovog oca, te njenog pokajanja zbog izvršenog abortusa.

Foto: e-stock/K.SULEJMANOVIĆ, printscreen youtube zadruga official

Viki Mitrović, Marko Osmakčić


- Marko, kakav god da je, nije mi bio odvratan. Devojke poput Viki opraštaju takve stvari, psovke, one prelaze preko svega, tu su one bile krive, a ne on. Ako je Viki bila spremna da mu pređe preko priče da će joj je*ati maloletnu ćerku i posle toga da legne s njim dok im Era peva, onda je najveći problem u njoj. Njoj, definitivno, nema pomoći, ona je beznadežan slučaj. Devojka nije normalna i treba da se leči - tvrdi Đedović.

Irma je pobegla da bi osigurala ulazak u "Zadrugu 6"


Nakon završetka rijalitija "Zadruge 5" učesnik Marko Đedović opleo je po bivšoj cimerki Irmi Sejranić, za koju smatra da je pobegla iz Bele kuće četiri dana pre finala da bi osigurala ulazak u "Zadrugu 6".

Foto: printscreen/youtube.com/zadrugaofficial

Irma Sejranić

- Moja teorija za Irmu je sledeća, Irma nije bila sigurna da li će je produkcija ponovo zvati za rijaliti, tako da je begom sebi nekako osigurala ponovni ulazak. Za nju zaista mislim da je bolesna i ne šalim se. Uraditi ovo na način na koji je ona ne može svako. Mislim da ona ima ozbiljan psihički problem - izjavio je Marko.

Rešićka je emotivno iskorišćena

Kada su svi pomislila da je Sandra Rešić nakon dve sezone našla srodnu dušu i uplovila u ljubavnu romansu s Anđelom Rankovićem, par je raskinuo odmah po izlasku, a pevačica izvisila, što je bio scenario koji se mogao predvideti, reči su Marka Đedovića, koji smatra da je Sandra izvukla deblji kraj.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Sandra Rešić

- Rešićka je iskorišćena, ne u smislu rijalitija, nego da Anđelo lakše preboli Dalilu pošto je još zaljubljen u nju. Postojala je neka vrsta emocije, ali u smislu vezanosti. On još nije emotivno zreo da bi mogao da se zaljubi u zrelu osobu. Sandra je ta koja preteruje u odnosima, ne kalkuliše, daje se maksimalno, srčano i onda je i više zaboli kad se razočara. Između nje i Dejana nikad nije bilo emocija, ona je, prosto, takva osoba. Kad joj je neko drag, grli ga i cmače - rekao je Đedović.

Car je kompleksaš


Marko Đedović nije štedeo Filipa Cara ni dok su zajedno bili u "Zadruzi 5", te je nastavio u istom tempu i nakon rijalitija. Sad je Cara, zbog novonastalog odnosa s Dalilom Dragojević, nazvao kompleksašem.

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Filip Car

- Od odnosa između Dalile i Cara nakon izlaska mi se povraća. Zbog onog što je Dejanu uradila, Filipu sam rekao da ustane i da joj se posere u usta dok spava. S njegove strane, to bi mi bilo opravdano. Međutim, Car i dalje ima nekontrolisane emocije prema njoj, to je zapravo takmičenje kompleksa između njih dvoje. Oboje imaju emocije, ali nisu inteligentni, tako da je moguće pomirenje, ali i raskid - tvrdi Marko.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading