HAOS U STUDIJU! Gledateljka tvrdila da je Deniz MUŠKO, Zola U ČUDU nakon saznanja: Sve sam očekivao, ali ne i da imam ODNOS SA MUŠKARCEM!

Autor:

Zadruga

10.08.2022

10:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Deniz Dejm i Lazara Čolića Zolu napravili su pravu dramu u emisiji kada je gledateljka, koja se javila, tvrdila da se Deniz operisala i da je bila muško.

HAOS U STUDIJU! Gledateljka tvrdila da je Deniz MUŠKO, Zola U ČUDU nakon saznanja: Sve sam očekivao, ali ne i da imam ODNOS SA MUŠKARCEM!

Foto: YT Printscreen Zadruga Official

Zola nakon ovih reči gledateljke nije mogao da dođe sebi, budući da je poznato da je u rijalitiju bio intiman sa Deniz.

- Htela sam da kažem da mi je Deniz bila simpatična u početku. S obzirom da je ona "ši-mejl", dobro je što su je uveli. Nije mi se svidelo što predstavlja trans svet u lošem svetlu. Nebitno je kako ja to znam, ali znam - rekla je gledateljka.

- Moja prijateljica je najpoznatija trans operisana - rekla je gledateljka.

Foto: YT Printscreen Zadruga Official

Deniz Dejm

 

- Sad ću da kažem. Ne želim da potvrdim, ni da demantujem da li sam trans žena, to je za mene kompliment. Pozdrav za Elektru Elit, volim vas sve, trans zajednicu, vidimo se na "Europe pride" - rekla je Deniz.

- Moraš da operišeš adamovu jabučicu koja ti se vidi - rekla je gledateljka.

- Meni nije bitno da li je neko trans ili nije, 21. vek je, tako da ne bi trebalo o tome da se razgovara uopšte - odgovorila je Deniz.

- Okej, zar ne mislite da je ružno da Vi nju, kao trans žena, prozivate da treba da operiše adamovu jabučicu - pitao je Darko.

- Treba da se ponosi ovim izgledom, kako dobro izgleda, a bila je muško - rekla je gledateljka.

Foto: YT Printscreen Zadruga Official

Lazar Čolić Zola

 

I dok su gledateljka i Deniz raspravljali na temu promene pola, voditelj je primetio da Zoli nije svejedno.

- Zola, nešto si snužden? - pitao je voditelj.

- Razmišljam o gledateljki koji je rekla da je promenila pol, onda izgleda da je meni muškarac p**ušio. Nemam ništa protiv nikog, ali ako je ovo istina nije mi svejedno. Gde sam ja dogurao - pričao je Zola.

Foto: YT Printscreen Zadruga Official

Lazar Čolić Zola

 

- Nigde nisi ti dogurao. On i dalje tvrdi, ne odustaje. Znam ja da sam te povredila - pričao je Deniz.

- Očekivao sam sve, ali da će muškarac da mi p*puši to nisam očekivao. Čekam samo da odem kući i da se pomolim Bogu - govorio je Zola.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (3)

Loading
Idemo dalje

10.08.2022 12:09

Vise se ne zna ki koga j*be ! Svi goluguzani !

Zana

10.08.2022 13:37

Nekada su rijalitiji imali ok osobe. Sada , nastoje da u rijalitijima bude sto vise prostitutki, nimfomanki, gay osoba, trans osoba , kockara , psihijatrijakih bolesnika, makijavelista, jezicara , agresivaca i po neka osoba koja psihicki stabilna sa zanimanjem za koje potrebna odredjena skolska sprema. Zasto je koncepcija za takav sastav ucesnika ?