Potresne scene iz BOLNICE! Sandra Čaprić sva u ZAVOJIMA, bore se za njen oporavak, jedva stoji na nogama! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

10.08.2022

14:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sandra Čaprić svakodnevno vežba sa medicinskom osobljem kako bi se što pre oporavila.

Potresne scene iz BOLNICE! Sandra Čaprić sva u ZAVOJIMA, bore se za njen oporavak, jedva stoji na nogama! (VIDEO)

Foto: instagram.com/sandracapric_official

Sandra Čaprić doživela je tešku nesreću kada je na Zlatiboru pala sa kvada, nakon čega je završila sa 15 komči na glavi, polomljenom bitnom i ključnom kosti, a imala je i dve teške operacije.

 

 

Ona je sada podelila snimak na kom se vidi kako uz pomoć medicinskog osoblja vežba i pokušava da se oporavi što pre, ali mnogi su primetili zavijenu glavu, nogu, kao i njeno otežano kretanje. Ipak, pevačica se svim silama trudi da bude bolje, a kako je rekla u svojoj ispovesti, nakon ove nesreće imaće posledice za ceo život.

Republika

Foto: instagram

Sandra Čaprić o nesreći

- Mislila sam u jednom trenutku da ja uopšte nisam ni živa, jer sam tad izgubila svest i kako sam se vratila sebi, u toj sekundi kad sam osetila bol i videla krv, samo sam pitala je l' sam živa? Posledice će svakako ostati... Dva šrafa imam u kuku, koji ostaju doživotno. Imaću papir koji ću nositi na svakom aerodromu, jer će biti „bip-bip". Butna kost, to bi trebalo sve da se spoji, ključnu kost sam gore polomila i sa ovim tek treba da se suočim. Te mašnice ja inače ne nosim, ali imam 15 šavova na glavi - rekla je Sandra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading