Potresne scene iz BOLNICE! Sandra Čaprić sva u ZAVOJIMA, bore se za njen oporavak, jedva stoji na nogama! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

10.08.2022

16:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Sandra Čaprić svakodnevno vežba sa medicinskom osobljem kako bi se što pre oporavila.

Potresne scene iz BOLNICE! Sandra Čaprić sva u ZAVOJIMA, bore se za njen oporavak, jedva stoji na nogama! (VIDEO)

Foto: instagram.com/sandracapric_official

Sandra Čaprić doživela je tešku nesreću kada je na Zlatiboru pala sa kvada, nakon čega je završila sa 15 komči na glavi, polomljenom bitnom i ključnom kosti, a imala je i dve teške operacije.

 

 

Ona je sada podelila snimak na kom se vidi kako uz pomoć medicinskog osoblja vežba i pokušava da se oporavi što pre, ali mnogi su primetili zavijenu glavu, nogu, kao i njeno otežano kretanje. Ipak, pevačica se svim silama trudi da bude bolje, a kako je rekla u svojoj ispovesti, nakon ove nesreće imaće posledice za ceo život.

Foto: instagram

Sandra Čaprić o nesreći

- Mislila sam u jednom trenutku da ja uopšte nisam ni živa, jer sam tad izgubila svest i kako sam se vratila sebi, u toj sekundi kad sam osetila bol i videla krv, samo sam pitala je l' sam živa? Posledice će svakako ostati... Dva šrafa imam u kuku, koji ostaju doživotno. Imaću papir koji ću nositi na svakom aerodromu, jer će biti „bip-bip". Butna kost, to bi trebalo sve da se spoji, ključnu kost sam gore polomila i sa ovim tek treba da se suočim. Te mašnice ja inače ne nosim, ali imam 15 šavova na glavi - rekla je Sandra.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading