Kuliće vreba SMRT na svakom koraku! Marija umorna i VAN SEBE: Idemo u manastir da nam skinu PROKLETSTVO!

Autor:

Zadruga

09.08.2022

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na Kuliće kao da je bačena crna magija, te se samo nižu jedna za drugom loše situacije, iz kojih jedva izvuku živu glavu.

Kuliće vreba SMRT na svakom koraku! Marija umorna i VAN SEBE: Idemo u manastir da nam skinu PROKLETSTVO!

Foto: ATA Images, Instagram/ticakulic, radojicic_aleksandar, E-Stock

Tek što su u javnost dospele informacije da se stanje Miljane Kulić koliko-toliko poboljšalo, te da je prebačena s intenzivne nege na poluintenzivnu, nove loše vesti stigle su u dom Kulića! Miljanina sestra Ana je imala udes, pre nje saobraćajku je doživela druga sestra Tijana, a Marija i Siniša su se teško razboleli.

Foto: Srpski telegraf

Marija Kulić i Nenad Macanović Bebica

Naime, Marija je za Republiku priznala da ne zna više šta da radi, te da se moli bogu svaki dan, kao i da je sigurna da im je neko nešto ugatao.

- Ne znam više šta se dešava, samo neka se zaustavi. Nemamo snage više, sve je krenulo nizbrdo. Nadam se da ćemo svi biti dobro i da ćemo prebroditi sve što nas je snašlo. Čim sve ovo prođe, idemo svi zajedno u manastir da nam skinu ovo prokletstvo. Ne znam više šta radim, potreban mi je mir i molim vas da me razumete - jedva je izustila Marija i zamolila za razumevanje, te dodala da će biti vremena čim Miljana dođe sebi da o svemu priča.

Foto: Blic TV printscreen

Miljana Kulić u KC u Beogradu

Miljanina sestra Ana imala saobraćajku

Miljanina sestra Ana u noći između ponedeljka i utorka doživela je udes u Nišu, nakon čega je pregledana u Urgentnom centru. Lekari su, srećom, konstatovali samo lakše povrede, zbog čega se Ana nije zadržavala u bolnici, pa je ubrzo puštena na kućno lečenje.

Foto: Instagram

Ana Kulić imala saobraćajnu nezgodu

Kulićkina sestra Tijana u maju zadobila višestruke povrede u udesu

U maju ove godine i Miljanina druga sestra Tijana Kulić doživela je saobraćajnu nesreću. U udesu je tada povređeno pet osoba, a Tijana je zadobila višestruke povrede. Kako su mediji tada preneli, ona je u nesreći slomila ruku.

- Pacijentkinja ima prelom desne nadlaktice, koji je saniran. Nema indikacija za operativno lečenje. Drugi pacijent, M. Z. zadobio je prelom gornjeg okrajka leve butne kosti i prelom palačne kosti na levoj ruci. Biće operisan kada se steknu uslovi - saopšteno je tada iz KC Niš.

Republika

Foto: instagram.com/radojicic_aleksandar

Miljana, Tijana i Ana Kulić

Borba za Miljanin život još traje

Borba Miljane Kulić traje već dve nedelje! Naime, nakon što je rijaliti-učesnica u Turskoj izvršila operaciju želuca, zdravstveno stanje joj se zakomplikovalo. Ona je nekoliko dana nakon što je doputovala u Srbiju iz Turske primljena u KC Niš, gde su joj se lekari danima borili za život, a onda je hitno prebačena u Urgentni centar u Beogradu, gde je njena borba nastavljena. Prema poslednjim informacijama, Miljana je i dalje životno ugrožena.

Republika

Foto: Republika

Marija Kulić o MIljaninom stanju

- Ne mogu da pričam, nisam dobro. Miljana jeste izašla iz šok-sobe, ali samo da ne bi gledala aparate i najgore slučajeve kojima je tamo okružena. Ne znači da je bolje i da nije životno ugrožena, mora non-stop da se prati stanje - rekla je Marija.

Marija dobila rak štitaste žlezde

Početkom prošle godine porodica Kulić preživela je još jednu dramu. Miljanina majka Marija Kulić suočila se s teškom bolešću, a njena borba trajala je nekoliko meseci. Nakon lečenja i nekoliko operativnih zahvata, rezultati su pokazali da je Marija uspela da pobedi u najtežoj bici. Miljana se tada oglasila putem društvenih mreža i otkrila detalje majčinog zdravstvenog stanja.

Republika

Foto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ

Marija Kulić imala rak štitne žlezde

 

- Posle iscrpne borbe sa najtežom bolešću, moja mama je konačno otišla na pet-skener. Kažem konačano jer je to poslednji pregled na kom se saznaje da li je lečenje uspelo. Kao porodica, odlučili smo da se pregleda u Istanbulu i pronašli najveću zdravstvenu grupaciju u Turskoj. Moja mama je bila u bolnici gde se radi celokupno onkološko lečenje, transplantacije organa, hirurgija, estetske korekcije. Posebnu zahvalnost dugujemo poliklinici koja je organizovala odlazak u najkraćem roku. Ne samo što su zakazali termin nego su bili podrška tokom celog putovanja i procedure. Danas je obavljen pregled, mama se oseća dobro, raspoložena je, što mi je najbitnije. Sutra se čitaju rezultati, poželite nam sreću - napisala je Miljana u oktobru prošle godine.

Siniši dijagnostikovan kancer grla

U isto vreme kada je Marija vodila najtežu bitku, teška bolest dijagnostikovana je i njenom suprugu Siniši. On je završio na operacionom stolu u aprilu prošle godine, kada je operisao laringsonov tumor, istog dana kada je i njegova supruga Marija operisala rak limfne žlezde. Marija se tada oglasila iz niške bolnice:

Foto: Youtube printscreen

Siniša Kulić imao rak grla

- Još smo u bolnici, ali se osećamo dobro. Trenutno je svuda korona, a i tu su rane koja su nam otežavajuća okolnost da bismo napustili bolnicu. Doktor Krasić i Stojanov operisali su mene i Sinišu u istom danu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (5)

Loading
Dule

10.08.2022 08:23

Ponesite Zolinu čitulju i molite Boga da Vam oprosti grehe vaše.

Odgovori 10 2
Penzioner

10.08.2022 08:58

Marijo, idi u manastir. I ostani tamo.

Milena

10.08.2022 10:39

Meni je ovo najbolesnija porodica za koju znam... neka se mole kome hoce i kako hoce ali sve nekad nekoga sustigne u zivotu...

JA

10.08.2022 15:16

Ne treba skidati crnu magiju (gluposti) neko se uzdići duhovno (pročitati neku knjigu)... Povući se iz javnog života, spasiti svoju dušu a nas napokon ostaviti na miru... Ali, glupost je ne uništiva...