NA KULIĆE KAO DA JE BAČENA CRNA MAGIJA! Nakon drame sa Miljanom, Ana doživela udes, pre toga se Siniša i Marija borili sa OPAKIM BOLESTIMA!

Autor:

Zadruga

09.08.2022

09:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drama u porodici Kulić se ne stišava!

NA KULIĆE KAO DA JE BAČENA CRNA MAGIJA! Nakon drame sa Miljanom, Ana doživela udes, pre toga se Siniša i Marija borili sa OPAKIM BOLESTIMA!

Foto: ATA Images, Instagram/ticakulic, radojicic_aleksandar, E-Stock

Tek što su u javnost dospele informacije da se stanje Miljane Kulić poboljšalo i da više nije u životnoj opasnosti, nove loše vesti stigle su u dom Kulića!

Naime, Miljanina sestra Ana tokom noći doživela je udes u Nišu, nakon čega je pregledana u Urgentnom centru. Lekari su, srećom, konstatovali samo lakše povrede, zbog čega se Ana nije zadržavala u bolnici, pa je ubrzo puštena kući.

Republika

Foto: Instagram

Ana Kulić

 

Nekoliko meseci ranije, tačnije u maju ove godine i Miljanina druga sestra, Tijana Kulić, doživela je saobraćajnu nesreću. U udesu je tada povređeno pet osoba, a Tijana je zadobila višestruke povrede. Kako su mediji tada preneli, Tijana je u nesreći slomila ruku.

- Pacijentkinja ima prelom desne nadlaktice koji je saniran. Nema indikacija za operativno lečenje. Drugi pacijent, M.Z. je zadobio prelom gornjeg okrajka leve butne kosti i prelom palačne kosti na levoj ruci. Biće operisan kada se steknu uslovi – saopšteno je tada iz KC Niš.

Foto: ticakulic

Tijana Kulić

 


Nakon toga je usledila i borba Miljane Kulić koja traje već dve nedelje, a stanje se zakomplikovalo nakon što je u Turskoj izvršila operaciju želuca. Miljana je, nekoliko dana nakon što je doputovala u Srbiju iz Turske, primljena u KC Niš, gde su joj se lekari danima borili za život, a onda je hitno prebačena u KC Beograd, gde je njena borba nastavljena. Srećom, prema poslednjim informacijama, Miljana je van životne opasnosti i njeno stanje ide na bolje.

Republika

Foto: Instagram.com

Miljana Kulić

 

Početkom prošle godine porodica Kulić preživela je još jednu dramu.

Miljanina majka Marija Kulić suočila se sa teškom bolešću, a njena borba trajala je nekoliko meseci. Nakon lečenja i nekoliko operativnih zahvata, rezultati su pokazali da je Marija uspela da pobedi u najtežoj bici. Miljana se tada oglasila putem društvenih mreža i otkrila detalje zdravstvenog stanja svoje majke.

Foto: Republika

Marija Kulić

 

- Posle iscrpne borbe sa natežom bolešću, moja mama je konačno otuišla na pet skender. Kažem končano, jer je to poslednji pregled na kom se saznaju da li je lečenje uspelo. Kao porodica odlučili smo da se pregleda u Istanbulu i pronašli najveću zdravstvenu grupaciju u Turskoj. Moja mama je bila u bolnici, gde se radi celokupno onkološko lečenje, transplantacije organa, hirurgija, estetske korekcije. Posebnu zahvalnost dugujemo poliklinici, što su organizovali odlazak u najkraćem roku. Ne samo što su zakazali termin,nego su bili podrška tokom celog putovanja i procedure. Danas je obavljen pregled, mama se oseća dobro, raspoložena je, što mi je najbitnije. Sutra se čitaju rezultati, poželite nam sreću - napisala je Miljana u oktobru prošle godine.

Foto: Instagram.com

Marija i Siniša Kulić

 

U isto vreme kada je Marija vodila najtežu bitku, teška bolest dijagnostikovana je i njenom suprugu, Miljaninom ocu Siniši. Siniša je završio na operacionom stolu u aprilu prošle godine, kada je operisao  laringsonov tumor, istog dana kada je i njegova supruga Marija operisala rak limfne žlezde. Marija se tada oglasila iz niške bolnice

- Jos uvek smo u bolnici, ali se osećamo dobro. Trenuto je svuda korona, a i tu su rane koja su nam otežavajuća okolnost kako bismo napustili bolnicu. Nadam se da će produkcija dati Miljani da me vidi i čuje, sigurno će joj biti bolje. Doktor Krasić i Stojanov operisali su mene i Sinišu u istom danu, perfektno - ispričala je tada bivša rijaliti učesnica.

Foto: Instagram.com

Marija i Siniša Kulić

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading