MILJANI MOGU DA POMOGNU SAMO LEKARI, SVECI I BOG: Marija Kulić se oglasila i svima uputila važnu MOLBU!

Autor:

Zadruga

09.08.2022

11:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Drama u porodici Kulić se ne stišava.

MILJANI MOGU DA POMOGNU SAMO LEKARI, SVECI I BOG: Marija Kulić se oglasila i svima uputila važnu MOLBU!

Foto: Republika

Marija Kulić danima brine za ćerku Miljanu čije je stanje već deseti dan neizvesno, a sada se oglasila saopštenjem i molbom za sve.

- Zamolila bih urednike i novinare svih redakcija za razumevanje i neuznemiravanje pozivima. Takođe bih se zahvalila na brizi i ažurnosti kako bi preneli informacije o Miljaninom zdravstvenom stanju. Sigurna sam i beskrajno zahvalna što brinete i pokušavate da dobijete lepe vesti kako bi ih što brže preneli - navela je Marija i dodala: 

Foto: Srpski telegraf

Marija Kulić i Bebica u KC Beograd

 

- Svakodnevno, na svaka četiri sata se informišemo o novim rezultatima i o Miljaninom stanju, kao i o terapiji. U međuvremenu čitam literaturu o svemu što me zanima, a u vezi je njenog stanja. Vi me uznemiravte pozivima i dojavama neprekidno. Da ne bih bila prinuđena da koristim novu karticu, čiji će broj imati samo bolnica, molim vas da me više ne uznemiravate. Miljani trenutno samo pomažu najstručniji tim lekara, sveci i Bog. Rekla-kazala abrove ostavite za kasnije. Daće Bog da bude kako treba, pa će biiti intervjua i emisija kada ćemo rasterećeno pričati o svemu - napisala je Marija.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Dule

10.08.2022 08:28

Kako to da dr Marija Kulić ne može da joj pomogne? Pa ona je pobijala znanje svih lekara.