"Ona je za Toponicu, dok se Miljana BORI ZA ŽIVOT" Marija ZABEZEKNUTA zbog Saške Karan, pa udarila nikad brutalnije na nju! (FOTO)

Autor:

Zadruga

08.08.2022

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Marija Kulić se hitno oglasila o navodima Saške Karan da je Miljana Kulić preminula!

"Ona je za Toponicu, dok se Miljana BORI ZA ŽIVOT" Marija ZABEZEKNUTA zbog Saške Karan, pa udarila nikad brutalnije na nju! (FOTO)

Foto: Republika

Marija Kulić, majka rijaliti zvezde Miljane Kulić prokomentarisala je objavu pevačice Saške Karan u kojoj je napisala da je Miksi umrla, a nakon toga je objasnila o čemu se zapravo radi.

Foto: N. Pančić

Marija Kulić ispred Kliničkog centra

 

Rijaliti učesnica i pevačica Saška Karan objavila je na društvenoj mreži Instagram fotografiju na kojoj piše da ja Miksi umrla. Svi su pomislili da misli na Miljanu Kulić, koja se nalazi u teškom stanju u KC Srbije, a koju je pevačica nedavno već komentarisala.

Na tu temu, sada se oglasila Marija Kulić, besna i zgrožena pevačicinim postupkom:

- Ta žena je za Toponicu! Po nju, stvarno, treba da dođe policija i odvede je u ludnicu, da je psihijatri ispitaju i zatvore! Možda je opasna za okolinu, ako je spremna da objavi nešto tako. Sram je bilo! Ima i ona ima bolesno dete koje ima problema sa srcem. Tako da se igra sa informacijama o mom detetu koje se bori za život!? To može samo zla i nenormalna osoba. Ta žena se stalno "kači" na moju Miljanu, ne znam zašto. Kako možeš da pljuješ po nekome dok se taj neko bori za život?! Zgrožena sam, zaista - rekla je Marija ljuto za Informer i vidno uznemireno, pa je priznala kako se ona trenutno oseća:

Foto: Facebook.com

Saška Karan Instagram

 

- Nije mi dobro, pogotovo kada sam videla ovo. Mi niti spavamo, niti jedemo, samo čekamo da nam jave da li je Miljana dobro. Nemam reči za lekare u Beogradu i Nišu, sjajni su. Brinu o njoj sve vreme, svaka im cast! Nigde nisam videla ovakvu bolničku negu kao ovde - rekla je Marija, pa otkrila da li se čuje sa ćerkom:

- Nažalost, nemam nikakvu komulikaciju sa njom, jer su telefoni strogo zabranjeni, ali me doktori redovno obaveštavaju o njenom zdravstvenom stanju. Samo da ona bude dobro, sve ostalo ćemo lako.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading