HTELA JE DA MU RODI DETE: Dalila VELIKIM PRIZNANJEM o Caru šokirala javnost, posle svega što je uradila... (FOTO)

Autor:

Zadruga

08.08.2022

04:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalila Dragojević priznala je da se pokajala što je uplovila u vezu sa Filipom Carem, jer je Dejanu Dragojeviću htela da rodi dete!

HTELA JE DA MU RODI DETE: Dalila VELIKIM PRIZNANJEM o Caru šokirala javnost, posle svega što je uradila... (FOTO)

Foto: printscreen

Drugoplasirana zadrugarka Dalila Dragojević, nakon što je prevarila Dejana Dragojevića i raskinula sa Filipom Carem, shvatila da je zapravo pogrešila. Ona je u emisiji ,,Premijera - Vikend specijal" priznala da se pokajala zbog odnosa sa Carem, kao i da je sa Dejanom imala velike planove.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Dalila Dragojević Premijera

 

Uz to, Dalila je dodala da je sa Dejanom planirala potomstvo, a onda se preko noći sve srušilo, kada je odlučila da uplovi u aferu sa Filipom. 

Republika

Foto: E-Stock/Č.Vukojičić

Dalila Dragojević, Dejan Dragojević, Filip Car

 

- Naravno da se kajem što sam imala odnos sa Filipom, naravno da sam Dejana više volila, sa Dejanom sam više ostvarila u životu. Želeli smo da radimo na potomstvu. Ali najveća zaljubljenost je bila prema Filipu, zbog njega sam ostavila čoveka kog sam volela, ali ne kajem se, to je trebalo da bude završeno. Tako je pripisano, sudbina je takva. Imam 29 godina, vreme je nadomestim tih 6 godina braka, da budem konačno svoja. Ne bih se javila ni jednom ni drugom - istakla je Dalila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Vera

08.08.2022 13:13

Dalila da rodi? Da bude majka? Pa ona nikada nije kod kuće.