Miljana pretila da će ISEĆI VENE ako joj ne daju CIGARETE! Kulićka AGRESIVNA prema osoblju bolnice, šalju je kod PSIHIJATRA!

Autor:

Zadruga

08.08.2022

08:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić nalazi se u Kliničkom centru u Beogradu gde je prebačena iz KC Niš. zbog komplikacija usled operacije želuca u Turskoj.

Miljana pretila da će ISEĆI VENE ako joj ne daju CIGARETE! Kulićka AGRESIVNA prema osoblju bolnice, šalju je kod PSIHIJATRA!

Foto: youtube.com/printscreen/instagram.com

Zdravstveno stanje Miljane Kulić i dalje je kritično, a sada su stigle najnovije informacije.  

Kako saznaje portal Republika, Miljana je tokom noći bila agresivna prema osoblju bolnice, a u jednom trenutku je čak pretila i da će iseći vene, ukoliko joj ne daju cigarete!

Republika

Foto: Instagram.com

Miljana Kulić

 

- Miljana je agresivna prema osoblju. Dali su joj dijagnozu psihomotorne agitacije, danas ima zakazanu seansu kod psihijatra. Tokom noći je čupala kateter i pretila da će iseći vene ako joj ne budu dali cigarete! - navodi naš izvor.


Miljana je, podsetimo, i pre dve noći imala napad histerije, kada je vikala na osoblje, te zahtevala da dobije cigarete i kafu, što se naravno nije dogodilo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (2)

Loading
Penzioner

08.08.2022 18:44

Psiho.

Lola

08.08.2022 19:55

Pa nek iseče.