EKSKLUZIVNO! Dok Aleksandra plače, Maja i Peca uhvaćeni u Crnoj Gori kako se prepuštaju "MORSKIM ČARIMA"! Fatalna srpska barbika ga potpuno omađijala! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

12.07.2022

19:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka Maja Marinković i bivši suprug Aleksandre Subotić, Petar Peca Raspopović eksluzivno su uhvaćeni na crnogorskom primorju.

EKSKLUZIVNO! Dok Aleksandra plače, Maja i Peca uhvaćeni u Crnoj Gori kako se prepuštaju "MORSKIM ČARIMA"! Fatalna srpska barbika ga potpuno omađijala! (VIDEO)

Foto: instagram.com/printscreen

Maja Marinković Predrag Raspopović i Aleksandra Subotić

Poznata zadrugarka i srpska barbika, Maja Marinković, danas je u Crnoj Gori uhvaćena sa suprugom svoje "najbolje prijateljice" Aleksandre Subotić, Petrom Pecom Raspopovićem kako uživa u romantičnim morskim čarima. 

Naime, Peca i Maja su se potpuno prepustili svojoj aferi dok Subotićeva sedi u stanu sa dvoje male dece, od kojih je jedno dete sa Pecom, neutešna i bez nade za bolje sutra. 

Kao što nam je poznato, obe bivše zadrugarke su se izjasnile na ovu temu koja je razdrmala ceo region. Dok bruji sa svih strana, Marinkovićeva bez ikakve brige uživa u svemu što joj život pruža, te je tako danas sa svojim ljubavnikom Pecom išla posle vožnje gliserom, na romantičnu večeru u Ribarsko selo. 

U video snimku našeg portala, vidi sa da je Maja u zavodljivom bikiniju pokazala svoje poprsije i prepustila se morskim čarima sa svojim novim partnerom. Fatalna crnokosa barbika potpuno je omađijala oženjenog muškarca, koji se potpuno očarao. 

Video snimak: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Kale

13.07.2022 08:40

Ko ovde koga...