Deniz RASTURILA majci brak! Očuh napravio SKANDAL, starleta van sebe zbog porodične DRAME!

Autor:

Zadruga

29.06.2022

11:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Deniz Dejm vratila se u Sloveniju zbog porodičnih problema.

Deniz RASTURILA majci brak! Očuh napravio SKANDAL, starleta van sebe zbog porodične DRAME!

Foto: Republika.rs

Jedna od najkontroverznijih zadrugarki u ovih pet sezona rijalitija, Deniz Dejm, prolazi kroz pravu porodičnu dramu.

Foto: Republika.rs

Deniz Dejm

Naime, njeno razvratno ponašanje u Beloj kući nastavila je i van nje, zaradu na prodavanju tela je povećala, čime se neretko i hvalila, a sada je upala u ozbiljnu situaciju.

Deniz se vratila u Sloveniju kako bi pokušala da reši neprijatnu situaciju u kojoj se našla njena majka.

– Izbila je prava frka u Sloveniji, Deniz nije bila ni svesna šta se dešava kod nje kući dok je ona boravila u “Zadruzi”. Zbog njenog ponašanja i na način na koji se predstavila milionima gledaoca, ipak to svi gledaju, njen očuh je podneo papire za razvod njenoj majci Aniti. Čoveka je blam, ne može da ulicu da izađe od sramote zbog njenog, kako on kaže, k*rvarluka! On je porodičan i konzervativan, njemu takve stvari jednostavno smetaju i ne želi da ima bilo kakvog posla s tim – priča izvor za Pink, pa nastavlja:

Foto: Republika.rs

Deniz Dejm se vratila u Sloveniju

– To, naravno, nije sve. Deniz je pre “Zadruge” imala velike probleme sa narkoticima, što je i sama priznala dok je bila unutra. Taj pritisak je takođe dosta uticao na bračni odnos njene majke i očuha. Čovek se čak zgrozio kada se Deniz nedavno videla sa mlađim bratom, jer on to strogo ne dozvoljava, brani joj da ga vidi, a ona sad ne zna šta da radi, upala je u ovu porodičnu dramu i krivo joj je zbog svega, ali nije mogla da ide protiv sebe i lažno se predstavlja svih ovih meseci – zaključuje.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading