Dalilin otac se BRUTALNO SVETI Caru! Huso PSIHIČKI pukao zbog ćerkinog ljubavnika iz Crkvenice, UNAJMIO LJUDE koji će rešiti prljav posao za njega!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Huso Mujić smislio sve kako bi se osvetio Filipu Caru i pomirio Dalilu i Dejana.

Dalilin otac se BRUTALNO SVETI Caru! Huso PSIHIČKI pukao zbog ćerkinog ljubavnika iz Crkvenice, UNAJMIO LJUDE koji će rešiti prljav posao za njega!

Foto: e stock/Caslav Vukojcic/printscreen/RTV Pink

Haso Mujić, otac Dalile Mujić, angažovao je moćne prijatelje iz Srbije da zauvek proteraju Filipa Cara iz naše zemlje, a onda miri ćerku i Dejana Dragojevića.

Republika

Foto: printscreen/TVPink

Huso Mujić

Najgledanije rijaliti "Zadruga 5" privodi se kraju, a pred završetak ove sezone u Šepku se kuju opasni planovi kako da se zauvek rasturi veza Dalile i Cara. Huso je svestan da, ako Car bude blizu njegove ćerke, oni nikada neće završiti romansu i da će se beskonačno razvlačiti po medijima. Zato je on pre mesec dana kontaktirao s veoma moćnim ljudima iz Srbije koji se bave opasnim poslovima i zamolio ih da sačekaju Cara čim se završi "Zadruga" i zaprete mu glavom da ode u Hrvatsku ili će ga osakatiti za ceo život. Sve je spremno, a momak iz Crikvenice i ne sluti kakva sačekuša mu se sprema.

- Huso je povređen čovek, on je preživeo pakao zbog Cara, mrzi ga iz dna duše, ne može da ga smisli. Nemate pojma koliko je puta čovek bio u bolnici zbog njih dvoje. Gledao ih je kako se noću svađaju, biju i pljuju, a onda i seksaju, kao na pornićima. Pa mu onda u sitne sate pozli, pa hitna pomoć dolazi da ga vraća u život. On za sve krivi Cara jer se upustio u igru s udatom ženom. Huso smatra da Car nije počeo bilo šta s njom, da ne bi došlo ni do skandala, kao ni do razvoda. "Taj manijak, taj mladi bolesnik je za sve kriv. Hteo je da se dokazuje kao osvajač, da bude superioran i svima dokaže da može da zavede udatu ženu. On je zaveo moju ćerku. Namerno je sve uradio da bude zvezda "Zadruge 5". Ma ja bih njega spalio na lomači. Nedajbože da ga moje oči vide ili da ga se dokopam. Krv bih mu popio lično", govorio mi je Huso jednom prilikom kad se vratio iz bolnice, nakon što mu je bilo loše. Uplašio sam se kada sam čuo da tako govori jer to nije on, ali mu je preselo sve što se dešavalo. Čovek psihički nije dobro zbog svega - počinje priču kućni prijatelj nekadašnjeg bračnog para iz "Zadruge", pa nam otkriva i šta to sprema povređeni otac:

Republika

Foto: E-stock

Filipu Caru se sprema pakao

- Huso više ne mrda iz kuće, sramota ga je. On ima žene koje mu sve donose, spremaju. Voleo bi da nema Cara i da nestane. Huso više nema šta da izgubi jer je izgubio sve u šta je polagao nade i čekao da Dalila i Dejan imaju decu, a on unuke. Zbog Cara se to neće desiti. Kako bi mu se osvetio zbog svega, on će da mu zagorča život i učiniće da prokune dan kada je zaveo njegovu ćerku Dalilu. On je pre izvesnog vremena kontaktirao s grupom opasnih momaka da ih zamoli da za njega urade nešto što ne može svako. Naime, Huso je te momke zadužio, a sada od njih traži da mu uzvrate uslugu. Oni su jedva dočekali jer ne podnose Cara i njegovo bahato ponašanje. Njegovi moćni prijatelji su ludi i spremni na sve. "Car će da ostane bez mu*a ako ne bude poslušao i napustio Beograd. On neće smeti da pogleda moju ćerku više nikada. Ima da ga prebiju, pa tek onda da ga proteraju iz Srbije. Neće mu biti dobro", ponavljao je Huso. Nakon što se bude rešio Cara planira da izmiri Dalilu i Dejana. Dok oni ponovo ne budu zajedno, neće se smiriti.

Republika

Foto: ATA Images

Huso Mujić miri Dejana i Dalilu

- Huso je ubeđen da će momci dobro da obave posao i da će Car da podvije rep i pobegne glavom bez obzira. Nakon što se reši njega i bude siguran da je teren čist i da on više neće prići Dalili, on će da pomiri nju i Dejana. Svi znamo koliko je ona vezana za tatu, bukvalno bi dala život za njega. Kako se kaje zbog stresa koji mu je nanela, ona će da uradi sve samo da je on osudi i odbaci zbog svega. "Dalilu ću da ucenim da mora da se pomiri s Dejanom, inače nikada više neću da progovorim s njom. Ima da je zauvek prokunem. Znam da je spremna na sve zbog mene. Ona mene voli kao boga. Dejan je slab na nju, njemu samo treba njena lepa reč i da mu kaže da hoće da se pomire. Ta stvar mi je završena. Želim da imam unuke. Dejan mi je kao sin. Veoma ga volim", rekao mi je Huso. Ubeđen sam da ovo nije nemoguće jer Dalila neće da dopusti da Huso pati posle svega što mu je uradila. Ona će da se približi Dejanu i sve će da bude kao nekada. I Dejan je slab na Husu jer je on njemu kao drugi otac. Oni ne znaju šta im se sprema. Huso sada gleda sve i likuje jer zna da posle "Zadruge" uzima stvar u svoje ruke i da više ništa neće biti isto - završava priču kućni prijatelj Mujića iz Šepka.

Dalila i Dejan će se vucarati posle rijalitija!

Pevač i bivši zadrugar Bojan Savić izneo je mišljenje o krahu braka Dalile i Dejana Dragojevića. Kako kaže pevač, on smatra da će bivši bračni par nastaviti da se viđa posle rijalitija.

Republika

Foto: Ognjen Bogdanović

Bojan Savić o Dejanu i Dalili

- Ja verujem da su oni i van "Zadruge" takvi i da će se vucarati i nakon izlaska i biće opet zajedno. Sve bih ja u isti koš stavio, i Dalilu i Dejana. Oni su prirodno takvi, što je dobro za šou-biznis - rekao je Bojan.

Huso: Dalila i Dejan treba da podele prvo mesto!

Dalilin otac Huso Mujić oglasio se nakon emitovanja uspomena, pa otkrio kako se oseća i da li postoji mogućnost da se bivši supružnici pomire. On smatra da su Dalila i Dejan podneli najveći teret u petoj sezoni najvećeg rijalitija svih vremena, te s toga misli da treba da podele glavnu nagradu.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Huso Mujić o Dejanu i Dalili

- Dejan i Dalila bi trebalo da budu u finalu. Čitav rijaliti su izneli oni, trebalo bi stvarno. Navijaću za oboje ako ostane samo njih dvoje na kraju. Ako bi se pomirili, svejedno mi je ko pobedi. Odlučiće publika. I Dejan da pobedi, bilo bi mi drago. Njih dvoje su podneli najveći teret i nek podele prvo mesto - zaključio je Huso.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (5)

Loading
Marija

29.06.2022 15:51

OVO JE SRBIJA !

Aco

29.06.2022 16:34

@Marija - Ko je bre vise ovaj huso _ n e c o v e k kao i cerka mu, o l o s. On ce da odredjuje ko ce koje mesto da osvoji. Pu, gad, odvratni.

Jeremija

29.06.2022 16:47

Huso ti si psihički puko.Nemoj ti tudjem detetu da žališ zlo i da mu spremaš sačekuše,nego svuju čerku nimfomanku leči na neuropsihijatriji,Potcenjuješ Dejana On je više ne voii i ne želi da bude njom. Umislio si,Dejan je nju otkačio za sva vremna Čak ne želi nikakav kontakt ni sa tobom.Ta priča je za ,njega završena.Caru spremaš ružne srtvari.Ona njega proganjala, a ne on nju. Matori prolupao si totalno, Dejana da zaobidjete u širokom luku, jr ste prošlost i to daleka.

Janko

29.06.2022 17:08

Moimo MUP Srbije da od hitno reaguje ovo su surove prtnje Filipu Caru. Nio nije njegovu ćerku terao da vara supruga napolju i u Zadruzi sa ilipom.Ona je njega proganjala. Filip je jean vrlo dovit i intelientan mladić ,njemu ona kao ni Dejanu ne treba u životu.Neka se vrati svom tati. To što on halucinira daće joj Deki oprostiti javnu prevaru na nacionalnoj TV 9 meseci samo neka sanja.Dejan ne želi da je vidi više ,ima devojku oju voli i vraća se roditeljima u Veternik.Molimo da se Car zaštiti,jer je hrvatski državljanin a Huso Mujić neka orgija po Šepku i Bosni. Da mu je ćerka dobra, ne bi seljani Šepka izjavljivali da kada se vrati da će da je kamenju. Ovo je očigedo zaostao i prost narod, ali on Caru preti otvoreno preko medija, ima on ljude koji će ga unakazati itd. Molimo za hitnu reakciju nadležnih institucija.Dejan ima svoju porodicu i svog oca, brata i sestru, vraća se na svoje ognjište u svoju Srbiju. Husu pod hitno saslušati i preduzeti adekvatne mere Filip je u opasnosti.