Tika Stanić preživeo PAKAO zbog ALKOHOLA: Pio sam 2 litre žestine na dan, DUGOVE još uvek vraćam!

Autor:

Zabava

29.06.2022

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac Tika Stanić progovorio je o svojoj borbi sa alkoholom.

Tika Stanić preživeo PAKAO zbog ALKOHOLA: Pio sam 2 litre žestine na dan, DUGOVE još uvek vraćam!

Foto: ATA Images

Glumac Tihomir Tika Stanić nikada nije krio da je pored savršene karijere koju ima i koja je za ponos, pravio ozbiljne greške u privatnom životu kojih se ne stidi i nema problem da o njima otvoreno govori.  

Republika

Foto: ATA Images

Tihomir Stanić

On je bio gost jedne emisije gde je pričao o svom najvećem poroku i borbi sa istim, alkoholom i priznao da je svojevremeno pio i do 2 litre alkohola dnevno.

- Ja sam pio mnogo i neumereno. Srećom, prestao sam u 42. godini, zato to nije uzelo toliko maha. Nije se toliko videlo, jer kada je čovek mlad on podnese i razne druge tekobe, a ne samo alkohol. Prestao sam da pijem 1. aprila 2002. godine, znači, ne pijem već 20 godina. Ranije sam rekao da neću piti 18 godina, dok ne postanem punoletan, trezan, ali kad je došla ta 18. godina, nije mi palo na um da nastavim. Ja pričam mnogo o tome i svi mi kažu nemoj, ali ja i dalje pričam zato što mislim i video sam nekoliko primera da mogu da utičem na ljude. Pričati o tome utiče pozitivno na ljude da se oslobode tog zla, koje se zove alkohol - rekao je glumac i dodao da je to povukao iz porodice:

Republika

Foto: ATA Images

Tihomir Stanić o alkoholu

- Ja sam od ranog detinjstva pio. To je takvo okruženje, moj otac je mnogo pio, moj stric je pio, svi su mi govorili, nemoj toliko, jer ja kad sam krenuo da pijem, ja sam pio 2 litra žestine svaki dan i nije bilo pitanje nemoj da piješ, nego nemoj toliko. Mi kao društvo i kao narod, smo skloni da zaboravimo kakav je to otrov i koliko je to štetno i koliko alkohol zla nanosi porodicama. To da neko može dobro popiti smatramo vrlinom i ja sam se ponosio time - pričao je Tika i dodao:

Republika

Foto: ATA Images

Tihomir Stanić o borbi sa alkoholom

- Dve godine pošto sam prestao da pijem tek sam video neke benefite od toga. Imao sam ogromnu snagu, u tome što sam se u raznim situacijama hrabrio rečenicom "čekaj, ti si uspeo da prestaneš da piješ", da li je to čudo, jeste, pa ti možeš da radiš čuda. Ljudima bih posavetovao da slušaju decu. Ja sam toliko stvari naučio od dece.

Republika

Foto: ATA Images

Tihomir Stanić o porocima

Tika je 2008. godine ušao u producentske vode, ali se bezuspešno i kako sam kaže, još uvek isplaćuje dugove koji su ostali iz tog perioda.

- Još uvek se nisam rešio dugova. To je ogroman novac. Ja sam ostao dužan pola miliona evra. To je veliki splet okolnosti. Neki ljudi za koje sam mislio da će mi pomoći finansijski to nisu učinili, ne ljutim se ja ni na koga, bilo prošlo. Srećom sam još uvek aktivan i mogu da radim i vraćam te dugove. Vratio sam dobar deo, još 30 posto je ostalo. Pomislim nekad, da nisam bio toliko dužan, ne bih sada bio ovako popularan jer ne bih ovoliko radio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading