Zorica Brunclik koncertom na Tašmajdanu napravila najveću rođendansku žurku u istoriji! (FOTO)

Autor:

Zabava

29.06.2022

06:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Što je poželela, to joj se i ostvarilo!

Zorica Brunclik koncertom na Tašmajdanu napravila najveću rođendansku žurku u istoriji! (FOTO)

Foto: ATA Images

Folk zvezda Zorica Brunclik spektakularnim koncertom na Tašmajdanu napravila je najveću rođendansku žurku u istoriji. Istovremeno, ona je oborila rekord ovog stadiona sa 14 hiljada posetilaca koji su joj za njen 67. rođendan horski otpevali slavljeničku pesmu.

Republika

Foto: ATA Images

Zorica Brunclik

Reka ljudi čitavog popodneva slivala se ka centru Beograda, a neki od posetilaca prešli su i više od hiljadu kilometara da bi čuli legendarnu pevačicu na solističkom koncertu koji je nekoliko puta pomeran zbog pandemije.

Republika

Foto: ATA Images

Zorica Brunclik koncert

Ali, ko čeka, dočeka, pa je tako Zorica dočekana ovacijama kada je izašla pred prepuni stadion i zapevala pesmu “Ne dam ovo malo duše” po kojoj je koncert i nazvan. Usledili su hitovi “Kada bi me pitali”, “Košava”, “Avlije avlije”, “A tebe nema” i mnoge druge pesme koje su obeležile pet decenija dugu karijeru folk dive, a publika je sve vreme pevala uglas sa njom.

- Ne mogu da opišem svoju sreću što rođendan dočekujem ovako. Vi ste mi dali najlepši rođendanski poklon koji ću pamtiti zauvek- rekla je vidno ganuta Zorica.

Republika

Foto: ATA Images

Zorica Brunclik koncert na Tašmajdanu

Da publika obožava najtiražniju pevačicu u istoriji diskografije potvrdila je time što je došla u rekordnom broju, a koliko je kolege vole pokazale su time što su došli da je podrže. Tako su joj se na sceni pridružili Šemsa Suljaković, Lepa Lukić, Nada Topčagić, Stoja, Ilda Šaulić, Marija Šerifović, Mira Škorić, Goca Tržan, Zorica Marković, Bojana Barjaktarević, Milica Todorović, Milica Jokić, Miroslav Ilić, Mile Kitić, Amar Gile, Nemanja Stevanović kao i zet Miloš Vujanović. No to nije bilo sve, jer su iz publike uživali u spektaklu Nadica Ademov, Emir Habibović, Marta Savić, kuma Gordana Šaulić sa ćerkom Sanelom i zetom Batom Mirkovićem i mnogi drugi…

Republika

Foto: ATA Images

Estrada na koncertu Zorice Brunclik

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading