Milica Kemez sprema PAKAO Zonjićevoj! Našla sve snimke i DOKAZE o PROSTITUCIJI: Drolja će sve da mi plati!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica neće da pređe preko prozivki koje joj je Marijana javno uputila

Milica Kemez sprema PAKAO Zonjićevoj! Našla sve snimke i DOKAZE o PROSTITUCIJI: Drolja će sve da mi plati!

Foto: Republika.rs/E stock

Milica Kemez skupila je dokaze da se Marijana Zonjić bavila najstarijim zanatom! Ona samo čeka da Marijana izađe iz "Zadruge 5", pa da sve pusti u javnost.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marijana Zonjić

Sve je počelo kada je prošle nedelje, kada je voditelj Milan Milošević podigao pevačicu koja je imala sukob s bivšom zadrugarkom i voditeljkom Red televizije u emisiji "Karaoke-šou", koja se odigrala na velelepnom imanju u Šimanovcima. On je pitao Zonjićevu zbog čega je ponovo ušla u sukob s Kemezovom, kao i da je Bora Santana rekao bivšoj devojci da je dva puta kresnuo pevačicu.

- Ja ću se obratiti Milici. Ja nisam bila s Borom, njoj je krivo jer je bio zaljubljen u mene i ložio se na mene više nego na nju. Ona je rekla da je sukob između mene i nje počeo jer sam ja nju nazvala siročetom, a ne zbog Bore. Verujte mi, zbog Bore je. On mi je sve prenosio, svaki put kad se čujemo naje*e. Bilo je priče i o muzičkoj saradnji, ali je ona to branila. Milice, dok si ti bila u "Zadruzi", o tebi su izlazile slike iz Švice i Bujanovca, o meni nikada. Meni su slali slike u vezi s Milicom, za oženjenog Albanca koji mi je pretio zbog nje iako mi je sve potvrdio, da ju je kresao za pare i ko zna ko sve nije. A što se Milice tiče, trebalo je na sud da idemo, ratovale smo, ja imam slike, sve. Ona je psihopata, Bora nije smeo da mi se javlja zbog njega. Ja sam s Borinim drugom bila u vezi, a Bora i ja smo imali dogovor. Najlakše je bilo da kažem da sam s Borom u vezi i da se ništa ne dešava, da guram tako priču do kraja. A Bora, i dok je bio u vezi s Milicom, sa mnom se čuo krišom - rekla je Marijana i time jasno uputila Milici poruku da ima dokaze da se bavila najstarijim zanatom i da će sve obelodaniti.

Republika

Foto: Ognjen Bogdanović

Marijana Zonjić o Milici Kemez

 Ovo je razljutilo voditeljku Pinka i usledio je haos:

- Milica je odlepila i rešila je da uzme stvar u svoje ruke. Ona je sada sredila život, radi na Red TV, više nije deo rijalitija i ne treba joj publicitet koji pravi ta budala Zonjićka. Psovala je na sav glas kada je čula šta ova izjavljuje. "Kurvetina raspala, znam sve koji su prešli preko nje. Znam kome je dala za jedan spot. Da bi snimila spot, je*ala se. Je*ala se da snimi pesme. Ona za sve daje vaginu. Prosta i prljava, mala Marijana. Sad me je naljutila, crno ću joj naći ispod nokta. Čeka je istina, a čeka je i sud'', galamila je Milica. Svako bi uradio isto da ga proziva osoba poput Marijane, za koju ceo grad zna čime se bavi i koliko je jeftina. Ona je uzela Milicu u usta i svi njeni prijatelji potrudićemo se da joj zagorčamo život, pa se neće usuditi da više spominje njeno ime.

Republika

Foto: printscreen/RED TV

Milica Kemez o Marijani Zonjić

- Milica nije luda da upada u crvinjak Marijane Zonjić, ali ima da joj priredi lep doček kada bude izašla. Već smo pronašli snimke seksa s Bosancima koji su je čerečili i snimali. Ista je kao Maca Diskrecija, samo malo gore peva od nje. Igrala je dok su je četiri muškarca drpala za one njene jadne sise. Milica će sve da skupi i sve ide javno, u sve medije i na sve portale. Onda će je lepo tužiti i uzeće joj sve pare, svu crkavicu koju je zaradila u "Zadruzi 5". "Drolja droljava će sve da mi plati. Ja sam stekla ime, ja sam Milica Kemez, a ona je go ku*ac. Jedna namiguša i ništa više. Bora nije hteo da je kresne jer se plaši polnih bolesti. Prvo ću da je ponizim sa svim snimcima koje imam, a onda ću da joj uzmem pare na sudu. Ima da joj se smejem u lice jer je glupača. Posle toga niko neće smeti da me uzme u usta. Dosta pačavre raspale da mene ponižavaju", galamila je Milica na sav glas nakon što smo došle do Marijaninih snimaka i poruka. Jedva čekam da se završi "Zadruga 5" - rekla je drugarica voditeljke Red TV.

Milica zaratila i s Mimom!

Milica Kemez i Mima Šarac žestoko su se sukobile tokom karaoke-šoua, gde je Kemezova bila u žiriju.

Republika

Foto: Republika.rs

Mima Šarac

Njih dve povezuje isti dečko - Bora Santana, koji je ljubav s Milicom predstavio u trećoj sezoni rijalitija "Zadruga", a koji je, nakon izlaska iz druge sezone, bio u emotivnoj vezi s Mimom.

- Što se tiče Mime, nisam želela da je komentarišem, nahvalila sam je, naravno, ironično, kao ljubavnicu koja je u priči radi opstanka. Vidi se da su pratile rijaliti i misle da me i dalje dotiče kad neko spomene Boru - rekla je Milica.

Bora vodi Mimu kod babe u stan

Bora Santana uključio se u "Zadrugu" putem radio-emisije, pa poslao poruku. U toku radio-emisije "Amnezija" Filip Car pročitao je poruku koju je bivši zadrugar napisao za Milanu Mimu Šarac.

Republika

Foto: ST/REPUBLIKA

Bora Santana

- Molim te, prenesi Mimi da sam uzeo stan od babe, da ćemo da se smestimo. Vozi nas Peks na jahtu kod Mikiše, treba da se oporaviš od onog psihopate Gruje. S njim sve može, ali seks više ne - pročitao je Car.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ana

29.06.2022 13:13

Ko o čemu, Milica o poštenju. Sama je pričala da je i ona "radila" u inostranstvu.