Dalila se obratila OCU, pred kraj Zadruge je ovo najviše KIDA, pa analizirala brak sa Dejanom

Autor:

Zadruga

24.06.2022

12:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalili Dragojević posebno proradile emocije nakon što se prisetila prošlosti.

Dalila se obratila OCU, pred kraj Zadruge je ovo najviše KIDA, pa analizirala brak sa Dejanom

Foto: Printscreen Youtube Zadruga Official

Dalila Dragojević

Sinoć su puštani snimci zadrugarima gde su se prisetili svojih uspomena, a Dalila Dragojević se nakon njenog klipa obratila svom ocu.

- Ja kad vidim svog oca, stvarno mi ne bude dobro. Kroz glavu mi prođe sve loše što sam mu priredila, a on nije znao da pokaže koliko je vezan za mene. Kad je došla ova sezona i kad me je ovde video u najvećim problemima, najviše je bio tu. Sad kad znam da je tu, teško mi pada to što sam mu priredila i priuštila - počela je  Dalila, pa se dotakla kraha braka sa Dejanom i bivših partnera.

Foto: printscreen/TVPink

Huso Mujić Dalilin otac

 

- Kada su me pitali novinari: "Da li postoji mogućnost da se razvedemo", rekla sam da je nemoguće. Da sam mogla da biram način razvoda, ne bi se to desilo ovde. Što se tiče bivših momaka, žao mi je što je Mirza stavljen, jer je oženjen i ima decu. Bila je veza od dva meseca, tri, ali nam je bilo lepo. Što se tiče Mladena, zna se kakvu vezu sam imala sa njim kroz rijaliti. Nismo išli kod njegovih kući, jer su bili protiv naše veze. Živeli smo zajedno, ali se završilo kako se završilo. Ne bih da pričam o njemu, koliko sam čula i on je oženjen. To je to što se tiče njega. Dado, sa njim nije bila neka veza, nego eto, nemam pojma kako da definišem - nastavila je Dragojevićka.

Foto: Printscreen Youtube Zadruga Official

Dalila Dragojević

 

- Šta ti je najlepše, a šta najružnije što si videla - glasilo je pitanje voditelja.

- Meni je sve najlepše. Ne stidim se svoje prošlosti, sve što mi je prikazano je lepo. Kad sam videla sebe kao mala, kad sam ga oblačila u Šeika kad je bio Bajram (smeh). Drago mi je kad ga vidim nasmejanog. I to je to, što se tiče mog braka, ja sam uvek rekla da je to bio lep brak i nešto što je bilo lepo. Nije to bila lažna sreća, bila je stvarna u svim trenucima. Mi smo ušli kao srećan par ovde, ali jednostavno su moja osećanja otišla na drugu stranu i koliko sam se trudila da se oduprem, videla sam na kraju da kad sam saterana u ćošak, priznala sam sve. Okej, priznajem da nije trebalo na taj način da se desi...Nisam očekivala da ću videti ni oca ni majku, još te neke ljude. Babo i mama volim vas najviše na svetu. Znam da ovo što Filip i ja radimo nije lepo i da ne možemo da se ponosimo ovime, ali sam išla ka onome što sam smatrala svojom srećom. Meni je bitno da smo Filip i ja bili iskreni do srži u svom odnosu - naglasila je Dalila.

BONUS VIDEO

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
mishell

24.06.2022 13:30

E sad ponosni babo Huso može na HAĐ plača kčerka Droljila dobro zaradila skačuči na Filipu do plafona

SLOBO55

24.06.2022 14:55

Ponos babe Huse i cijele BiH