Posvađali se ZBOG SANJE, pa se pomirili UZ VRELU AKCIJU! Dalila i Car u zanosu nakon teških reči, ubacili u "petu brzinu" (VIDEO)

Autor:

Zadruga

24.06.2022

06:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Palo je po ko zna koje pomirenje Dalile Dragojević i Filipa Cara i Dalile Dragojević uz po ko zna koju vrelu akciju.

Posvađali se ZBOG SANJE, pa se pomirili UZ VRELU AKCIJU! Dalila i Car u zanosu nakon teških reči, ubacili u "petu brzinu" (VIDEO)

Foto: Printscreen Youtube Zadruga Official

Dalila Dragojević zamerila je svom dečku Filipu Caru što je odbranio njenu rivalku Sanju Grujić pred svima, te je  u krevetu trajala žučna svađa.

 

- Kakva si ti p**ka, kad treba da braniš druge tu si, a za mene si prvi da omalovažavaš. Meni prebaci kad ustanem i kažem da stojim iza svoje prošlosti -rekla je Dalila, koja je Filipu sve vreme bila okrenuta leđima.

- Ja sam rekao da me je sramota i da mi je žao što se desilo, prvenstveno zbog tebe - pravdao se Car.

Foto: Printscreen Youtube Zadruga Official

Dalila Dragojević ljuta na Filipa Cara, okrenula mu leđa

 

Međutim, kako obično biva, emocije se kod njih smenjuju pogotovo kada padne noć, te su tako završili ispod pokrivača. Dalila je bila aktivnija, te je zajahala Filipa i ubacila u "petu brzinu", te je uspešno prošla još jedna od "akcija" konvtroverznih zadrugara.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (2)

Loading
Dr "Frojd"

24.06.2022 07:09

Profesionalka i neizivljeni.

Vlada

24.06.2022 10:31

Ovi se forsiraju da pobede. Više se oni "prikazuju" nego svi ostali ukupno. Ne mogu više ni da ih gledam ni da ih slušam.