Mima progovorila o SKANDALU ispod tuš kabine, pa priznala da trpi Grujine PRETNJE!

Autor:

Zadruga

12.06.2022

10:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mima i Gruja otkrili detalje svog odnosa.

Mima progovorila o SKANDALU ispod tuš kabine, pa priznala da trpi Grujine PRETNJE!

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Sinoć su tokom ''Pitanja novinara'' Nikola Grujić Gruja i Milana Mima Šarac govorili o svom odnosu, nemiloj sceni u tuš kabini kada je imala odnose sa Grujićem, a onda izašla uplakana, kao i pretnjama koje Mima dobija od Gruje.

- Kada ga iznerviram i kada se posvađamo to kaže. Preti kako će da živi taj momački život, kako će da uživa. Ja sam njega povređivala ovde, pa će on mene napolju... Verovatno misli na to da ću ja patiti kada izađemo odavde, da će mi sve vratiti... - odgovorila je Mima, pa otkrila kakav im je intimni odnos i da li je zbog toga nezadovoljna.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Mima o Gruji

- Ne, to je bilo posle žurke kada smo se posvađali, tada mi je pretio. A to što si me pitao, to je sve super - nasmejala se Mima, a onda je Gruja otkrio zašto ima potrebu da menja ljubavnicu.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Mima i Gruja o svom odnosu

- Ona je sama rekla da se ovde loše pokazala i da je napolju mnogo bolja, ja joj samo pomažem u tome. Nisam ja ovoga puta kriv, jer je ona sama provocirala. Nervira me kada neko ne ceni ono što mu se pruži... Razmažena je mnogo... Sama je pokušala da me nervira sa pričom o provokacijama, putovanjima. Bilo nam je baš lepo, ali smo ponovo počeli da se svađamo oko gluposti i to bespotrebno - govorio je Grujić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading