Crna peta sezona Zadruge! Ovi učesnici su IZGUBILI najmilije tokom rijalitija! (VIDEO)

Autor: Republika TV

Zadruga

10.06.2022

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pet učesnika rijaliti programa ''Zadruga 5'' oprostili su se od svojih najmilijih tokom svog učešća u rijalitiju.

Crna peta sezona Zadruge! Ovi učesnici su IZGUBILI najmilije tokom rijalitija! (VIDEO)

Foto: ATA Images

Kada su ulazili u Belu kuću i počinjali svoju rijaliti avanturu, mnogi zadrugari su pored sebe imali roditelje i bliske prijatelje koji su ih ispratili na ovo putovanje i bili velika podrška tokom samog učešća, nažalost, neki od njih nisu dočekali njihov izlazak i povratak kući, te su pojedini zadrugari doživeli ono najgore i primili najteže udarce, kada im je saopšteno da su ostali bez najmilijih.

Olga Margitić napustila je ''Zadrugu 5'' 6. oktobra 2021. godine nakon što je njen otac izvršio samoubistvo. Ona se posle ovog tragičnog događaja nije vratila u rijaliti.

Republika

Foto: Republika.rs

Otac Olge Margitić izvršio samoubistvo

Ante Baždarić napustio je ''Zadrugu 5'' 05. novembra 2021. godine, nakon vesti da se zdravstveno stanje njegove majke Vesne pogoršalo. Dva dana kasnije, Ante se oglasio i saopštio javnosti da je njegova majka preminula, nakon čega se on više nije vratio u Belu kuću.

Republika

Foto: Republika.rs

Majka Anta Baždarića preminula

Milica Veselinović, 31. decembra 2021. godine saznala je od majke da joj je preminuo deda Pera. Kako je njena porodica tada rekla, on je preminuo nekoliko dana nakon početka rijalitija, a oni nisu želeli da je potresaju tim informacijama.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Milici Veselinović preminuo deda Pera

Dino Dizdarević napustio je Belu kuću 14. aprila 2022. godine, kada mu je saopšteno da je njegov otac Sejad preminuo. Dino je ovaj gubitak teško podneo, ali se ipak vratio u rijaliti.

Republika

Foto: Instagram printscreen

Dinu Dizdareviću preminuo otac

Marku Osmakčiću iznenada je preminuo otac 9. juna 2022. godine. Marko je zbog ove vesti hitno napustio rijaliti, a da li će se vraćati u Belu kuću još uvek nije poznati.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marku Osmakčiću preminuo otac

Video prilog možete pogledati u videu na početku teksta! 

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading