Poznati datum i vreme SAHRANE oca Marka Osmakčića: Umrlica krije TRAGIČNU ISTINU, zadrugar je OVO krio od javnosti! (FOTO)

Autor:

Zadruga

09.06.2022

13:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriven datum i mesto sahrane oca Marka Osmakčića!

Poznati datum i vreme SAHRANE oca Marka Osmakčića: Umrlica krije TRAGIČNU ISTINU, zadrugar je OVO krio od javnosti! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zadrugar Marko Osmakčić napustio je rijaliti ,,Zadruga 5" nakon što mu je produkcija saopštila da mu je otac Franjo Osmakčić iznenada preminuo. Osmakčić je momentalno izveden iz rijalitija, kako bi bio sa svojom porodicom. 

Inače, Franjo Osmakčić preminuo je 08. juna 2022. godine u 58-oj godini. Ovu vest je potvrdio Markov najbolji prijatelj Miloš, a njemu je ovo saopštio Osmakčićev rođeni brat Mario.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Osmakčić Zadruga 5

 

- Tužna srca javljamo svim rođacima, prijateljima i znancima žalostnu vest da nas je naš dragi Franjo Osmakčić tragično napustio dana 08.06.2022. godine u 58. godini života. Ispraćaj pokojnika biće u ponedeljak 13.06.2022. u 16 sati na mesnom groblju u Laništima. Ožalošćeni: Majka Ana, sinovi Marko i Mario, sestra Viktorija i ostala tugujuća rodbina - piše na umrlici, prenosi "Pinkov" portal.

Ono što do sada Osmakčić nije spomenuo, jeste da se sestra njegovog oca zove kao i njegova sadašnja devojka Viktorija, što je mnogima zapalo za oko. 

Republika

Foto: printscreen/instragram.com/heavycur_zadruga

iktorija Mitrović Zadruga 5

 

Podsetimo, prošle noći tokom svađe sa Viktorijom Mitrović, zbog njene trudnoće, Osmakčić se obratio ocu Franju, a morbidnim rečima, upoređivajući ga sa Hitlerom, zapanjio je čitavu javnost. 

Republika

Foto: Printscreen Youtube Zadruga Official

Marko Osmakčić i Viktorija Mitrović svađa

 

- Obratiću se posle ovog izlaganja, sad sam joj fino rekao, i Zoli malo pre, to na finjaka, da ja pušačkam k*rac i da se desi jedna stvar, to na finjaka. Sada se njoj obraćam, milom ili silom! Nek uradi to  za svačijeg dobra, mene, nje i tog deteta. Da to dete ne bi bilo propalica ili k*rva, ja ne mogu da se sa njom natežem. Ja nisam dobar sa advokatima, ima da uradi...  Ako bude imala poziv, neka joj baka i deda objasne sve. Sada ću se obrattiti ocu. Oče, pošto znam da si ti zbog takvih stvari veoma smišljen i najveći psihopata, jači si od Hitlera. Uradi postupak kao sa Mateo L. u Zagrebu, 2016. pa će biti pametna, pa će priželjkivati abortus u osmom mesecu, ili ćeš uraditi, ili nećeš! Ja da pušim k*rac, a ona da se sladi, neću više! - poručio je Osmakčić, pa napustio Belu kuću, pa zakukao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Ena

09.06.2022 19:25

🥲❤️ Moje Iskreno saucesce