Zorica Marković OSULA PALJBU po Viktoriji i Marku! Par imao ODNOSE PRED ZADRUGARIMA, pevačica nikad oštrija: POLILA SAM IH FLAŠOM VODE, to nikad u životu nisam videla!

Autor: Vladan Mišić

Zadruga

23.05.2022

13:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zorica Marković naoštrila je jezik za Republika.rs i oplela po Viktoriji Mitrović i Marku Osmakčiću koji su bili intimni pred mnogo ljudi.

Zorica Marković OSULA PALJBU po Viktoriji i Marku! Par imao ODNOSE PRED ZADRUGARIMA, pevačica nikad oštrija: POLILA SAM IH FLAŠOM VODE,  to nikad u životu nisam videla!

Foto: Printscreen, Printscreen Tiktok/evicavizionarka, Republika.rs, e-stock/K.SULEJMANOVIĆ

Zorica Marković, Marko Osmakčić,Viktorija Mitrović

Zorica Marković prisustvovala je intimnom odnosu uživo u rijalitiju "Zadruga 5", za vreme trajanja svadbe nekih učesnika.

Pevačica je juče ušla u Belu kuću kako bi uveselila mladence, a kada je napravila pauzu od pevanja, nastao je haos kada je ugledala Viktoriju Mitrović i Marka Osmakčića kako imaju intimne odnose.

Foto: Printscreen Tiktok/evicavizionarka

Viktorija Mitrović i Marko Osmakčić intimni odnosi pred ostalima

 

- Sela sam da odmorim, zamenio me je Era. Zatim mi je Đedović rekao da uđem u spavaću sobu, ni on dečko nije mogao da poveruje, a svačega se nagledao, kao i ja. Kada sam ušla, videla sam kako se j**u. To nikada nisam videla za toliko godina karijere, kao i Era, šta oni rade usred bela dana. Svi su videli da stojim na vratima, a kada je unutra ušlo još 15 zadrugara zajedno sa Erom, postidela sam se njihovog srama pa sam uzela flašu i polila ih malo. Pljusnula sam ih vodom, otišlo je više na Marka - ispričala je Zorica, koja smatra da je nedopustivo što je ovaj par bio toliko opušten na dan svadbe njihovih rijaliti kolega.

Foto: Privatna arhiva

Zorica Marković oplela po Viktoriji Mitrović i Marku Osmakčiću

 

- On je muško, pa može šta hoće, ali to nema obraz, nema đon. Nista "vau" se nije desilo, ali na takav događaj tako nešto raditi... Pa ako vam se pri***alo, idite u tuš kabinu - rekla je Markovićeva.

Foto: Printscreen Youtube Zadruga Official

Zorica Marković na jučerašnjoj svadbi u u Zadruzi

 

Ovoj bizarnoj sceni prisustvovao je i Zoričin kolega Era Ojdanić, koji je prokomentarisao ovu situaciju.

Foto: Estock/Č.VUKOJIČIĆ

Era Ojdanič prisustvovao je ovoj sceni

 

- Negde na polovini žurke zovu me Matora, Zorica i Ša i pokazuju prema vratima. Nisam imao pojma o čemu se radi, prišao sam i oni me gurnuše tamo. Ja bacim pogled levo, kad ono dvoje pod jorganom, samo rade. Vidim da je seks u toku, ali ne znam ko su. Čujem nju malo vrišti, ispod nje tetovirana ruka. Pevam i dalje, uhvatim da vidim kome pevam, kad ona se popela i sela na raketu i bije li bije. Bio sam malo zatečen i prvi put u svojoj karijeri sam tako nešto doživeo posle 55 godina na estradi, da zabavljam dvoje mladih ljudi koji vode ljubav - podvukao je Era za Kurir.

 

 

Foto: printscreen rtv pink

Viktorija Mitrović, Marko Osmakčić par

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading