FRAN PUJAS UZVRAĆA UDARAC: Bivši zadrugar raskrinkao Sandru Čaprić, ovim rečima ponizio pevačicu!

Autor:

Zadruga

05.06.2022

17:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fran Pujas konačno se oglasio nakon priča o odnosu sa Sandrom Čaprić.

FRAN PUJAS UZVRAĆA UDARAC: Bivši zadrugar raskrinkao Sandru Čaprić, ovim rečima ponizio pevačicu!

Foto: Printscreen RED TV, ATA Images

Fran Pujas Sandra Čaprić

Sandra Čaprić govorila je kako je u vezi sa Franom Pujasom, pa da su imali intimni odnos, a bivši zadrugar demantovao je ove navode, iako je uhvaćen sa dojučerašnjom cimerkom iz rijalitija.

- Cura sve što je ispričala laže. Prvo je rekla da smo mi u vezi, pa posle da ona ima dečka, a da smo mi u kombinaciji. To su dve različite priče u dva dana - rekao je Fran za Pink.rs i dotakao se Eleninog komentara da je do raskida između njega i pevačice Elene Kitić došlo zbog Vojaža:

Nema smisla, i ovo za Vojaža i Elenu što je rekla, to je čista glupost. Nismo pričali o tome, niti smo pričali da ćemo biti u kombinaciji, niti da ćemo se viđati svakog dana.

Druga strana, Sandra Čaprić ovako je govorila:

- Fran i ja smo bili u kombinaciji, imali smo s*ks. Oboje smo se složili da nam ne treba veza, ni meni, ni njemu, čak mi je rekao da bi voleo da ostane sa mnom u kombinaciji, da se viđamo svakog dana i da svakog dana imamo s*ks. Ali, šta će mi to, imam dečka iz Beča.

Ovo su fotografije na kojima su bili zajedno Fran i Sandra:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading